Обиди оцветиха психовойната преди боя Пулев - Чисора

Психовойната преди боя между Кубрат Пулев и Дерек Чисора бе оцветена от откровени обиди. И докато българинът бе сравнително по-сдържан, то британецът извади брутален и циничен език.

По време на рождения си ден в сряда Кубрат, докато се хранеше, заяви: "Чисора, гладен съм за теб! Ще те изям!”

Съперникът му веднага отвърна във видеопослание, в което недвусмислено се хваща между краката. "Първо искам да кажа честит рожден ден на моя противник Пулев - каза Чисора. - Не знам какво ти става на теб. Всеки път, като ядеш или пиеш нещо, казваш, че това е Дерек Чисора. Ако искаш да хапнеш или да посмучеш нещо, нямам нищо против да ти дам нещо за това...”

Напрежението ескалира, след като двамата почти стигнаха до бой на официалната пресконференция преди мача. Затова в петък по време на официалното мерене на съперниците охраната ще бъде удвоена.

След края на пресконференцията Чисора се държа много агресивно, приближи се до Пулев, хвана го за главата и я натисна надолу. Кобрата реагира като ужилен, тръгна на саморазправа, но гардовете разделиха съперниците, преди да са си разменили удари.

Кантарът ще е във „Феирмонт хотел“ в Хамбург. Там двамата ще застанат очи в очи за последно, преди да излязат на ринга в германския град ден по-късно.

Двубоят е за европейската титла в тежка категория при професионалните боксьори. И двамата са клиенти на промоутърската компания „Зауерланд“, която е и организатор на галавечерта в Хамбург.

Междувременно стана ясно, че американски телевизионен канал ще излъчи мача между Пулев и Чисора. Двубоят ще бъде транслиран пряко от AWE TV. Каналът ще покаже и един мач за световната титла в лека категория от Манчестър - сблъсъка между шампиона Антъни Крола и Исмаел Баросо. Това е втори мач на Кобрата, който може да бъде гледан в САЩ след боя му с Владимир Кличко през ноември 2014 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт