Шарън изгони Ози Озбърн заради изневяра с фризьорка

Съпругата на Ози Озбърн, Шарън, го изгонила от домашното огнище, след като се сдобила с доказателства, че бившият фронтмен на „Блек сабат“ ѝ бил изневерил със звездна фризьорка, пишат британските таблоиди, цитирани от БТВ.

Виновна за разразилата се семейна драма се оказала 45-годишната коафьорка Мишел Пю, която се грижи за прическите на Дженифър Лопес, Алиша Силвърстоун и други знаменитости.

Шарън Озбърн хванала натясно половинката си и му казала, че има неопровержими доказателства за изневярата му, за която подозирала от известно време. След голям скандал Ози се изнесъл от общия им дом.

Сега приятелите му се притесняват той да не посегне отново към алкохола и наркотиците.

Ози и Шарън са женени от 33 години, като връзката им винаги е била съпътствана от скандали. Двамата имат три деца – Ейми, Кели и Джак.

Запознават се, когато Шарън е 18-годишна, а баща ѝ, Дон Ардън, е мениджър на „Блек сабат“. Когато Ози бива прокуден от бандата през 1979 г., Шарън започва да излиза с него и му става мениджър в качеството на соло изпълнител. Три години по-късно, през 1982 г., двамата сключват брак в Мауи на Хавайските острови.

Коментари

Задължително поле