Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Валери Симеонов: Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за „изчегъртването“ на ДПС от властта

„Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за изчегъртването на ДПС от властта“, заяви председателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов в декларация от трибуната на НС, предаде „Фокус“.

„През новата парламентарна сесия, ПГ на Патриотичният фронт определя следните главни задачи в своята парламентарна дейност. На първо място Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за изчегъртването на ДПС от властта и отстраняването на всички корумпирани и некомпетентни кадри, политически назначени от тази вредна за България партия“, заяви Сименов.

Той добави, че това се отнася и за отцепилото се от нея „уродливо изчадие ДОСТ“.

„За Патриотичния фронт една от най-сериозните заплахи за просперитета на България е разделянето и противопоставянето на българските граждани по етнически признак, както и насаждането от упоменатите партии на заемна омраза и нетърпимост“, посочи той. Симеонов отбеляза, че от Патриотичния фронт ще се борят за отхвърляне на ветото на президента, наложено върху част от текстовете на Изборния кодекс.

Валери Симеонов заяви още, че Патриотичният фронт ще отстоява защитата на националните интереси и суверенитет от намесата на чужди държави в провеждането на българските избори в чужбина. „Патриотичният фронт ще упражнява непрекъснато непрекъснат парламентарен контрол върху процеса на изграждане на защитното съоръжение по границата с Република Турция“, заяви още Валери Симеонов. По думите му, съоръжението трябва да приключи до края на 2016 г.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.