Тръмп непоклатимо подкрепя Рияд Няма да къса връзките, въпреки случая “Хашоги”

Ф-16 е най-добрият изтребител за България (обзор) Това ще засили стратегическото партньорство между САЩ и вашата страна, смята Н. Пр. Ерик Рубин

Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер обсъждат в Брюксел бъдещите отношения Великобритания -ЕС

Правителствена става детска мегаболница 300 000 деца на година се приемат за лечение в различни клиники у нас

Кога ДДС за услуга става 0%

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 ноември 2018

Борбата за по-чист въздух поражда и социален риск ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” осигурява работа за около 2000 миньори

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи националната награда „Яков Крайков“ за принос към българската духовност

Елена Йончева: Майките обявиха край на протестите, но излизат бащите и синовете, защото България не може да живее по този начин

Слагат таван на заемите според размера на дохода Може да затегнат правилата за обезпечение

Столична община разширява системата за разделно събиране на отпадъците

Фалшиви сайтове обират клиенти Парите на потребителите отиват в сметки в Китай

Столична община се включва в Европейската седмица за намаляване на отпадъците с два мобилни пункта за електрически и опасни отпадъци и модно ревю

Строят 25 станции за електромобили

„Московска 33“ укрепва Царските конюшни Обмислят възстановяване на Захарната фабрика

Валери Симеонов: Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за „изчегъртването“ на ДПС от властта

„Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за изчегъртването на ДПС от властта“, заяви председателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов в декларация от трибуната на НС, предаде „Фокус“.

„През новата парламентарна сесия, ПГ на Патриотичният фронт определя следните главни задачи в своята парламентарна дейност. На първо място Патриотичният фронт ще продължи с последователната си политика за изчегъртването на ДПС от властта и отстраняването на всички корумпирани и некомпетентни кадри, политически назначени от тази вредна за България партия“, заяви Сименов.

Той добави, че това се отнася и за отцепилото се от нея „уродливо изчадие ДОСТ“.

„За Патриотичния фронт една от най-сериозните заплахи за просперитета на България е разделянето и противопоставянето на българските граждани по етнически признак, както и насаждането от упоменатите партии на заемна омраза и нетърпимост“, посочи той. Симеонов отбеляза, че от Патриотичния фронт ще се борят за отхвърляне на ветото на президента, наложено върху част от текстовете на Изборния кодекс.

Валери Симеонов заяви още, че Патриотичният фронт ще отстоява защитата на националните интереси и суверенитет от намесата на чужди държави в провеждането на българските избори в чужбина. „Патриотичният фронт ще упражнява непрекъснато непрекъснат парламентарен контрол върху процеса на изграждане на защитното съоръжение по границата с Република Турция“, заяви още Валери Симеонов. По думите му, съоръжението трябва да приключи до края на 2016 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.