Осем световни изпълнители, които захвърлиха дрехите заради музикални клипове

Eminem - Superman: Той смело развява задните си части, а порно актрисата Джина Лин показва женските си форми (в 1:30).

Открай време изпълнители от всякакви жанрове се събличат в името на изкуството си. Понякога има конкретна причина за това, а в други случаи е напълно самоцелно или дори прекалено. От Мадона до Еминем, ето 8 от най-запомнящите се голи изяви в музикални клипове.

1. Rihanna - Bitch Better Have My Money (2015)

Започваме с Риана и хита от миналата година Bitch Better Have My Money. В 7-минутното видео виждаме как поп звездата отвлича, измъчва и разчленява хора, а накрая лежи гола във вана, покрита единствено с кръв и банкноти. Това не е първата гола изява на сексапилната барбадоска - в последните си видеоклипове Work и Kiss It Better, певицата показва малко повече от необходимото.

2. Madonna - Erotica (1992)

Мадона е известна със своите провокативни и сексуални клипове, но видеото към Erotica е меко казано скандално. Нецензурираната версия представя кралицата на попа, Ванила Айс, Изабела Роселини и други известни личности да се заиграват по артистично-фетишистки начин, следвайки авторската книга на Madonna - Sex. Въпреки че видео е напълно забранено за излъчване по MTV, провокативната версия продължава да бъде гледана в Youtube.

3. Britney Spears - Womanizer (2008)

Този видеоклип идва след тежката за Бритни 2007 година и се счита за голямото й завръщане на популярната сцена. Само в първите 10 секунди поп иконата показва голото си тяло в нагорещена сауна. Още с първата си музикална изява (...Baby One More Time), Спиърс винаги е знаела как да привлече всички погледи върху себе си. 

4. Miley Cyrus - Wrecking Ball (2013)

Визуализацията към баладата Wrecking Ball предизвика истински фурор в интернет и разбуни духовете сред по-консервативните зрители. Видеото моментално се превърна в едно от най-емблематичните за съвременната поп музика продукции заради голото яздене на стоманена топка и близане на чук. Въпреки критиките към певицата, песента и клипа се превърнаха в първия и единствен до този момент #1 сингъл в кариерата й.

5. Robbie Williams - Rock DJ (2000)

Роби Уилямс успя да шокира всички меломани, а и не само тях, с видеото към Rock DJ. То представя танцуващия Уилямс, който иска да впечатли момичето диджей. За целта той постепенно сваля дрехите си, но когато и това не успява да провокира интереса на избраницата му, певецът започва да сваля и кожата си, докато не остане нищо от него. В крайна сметка той постига целта си, макар и приличащ на скелет. Краят на видеото (началото на смяната на кожа) е цензурирано в много държави, но в интернет може да се открие пълната версия.

6. Maroon 5 - Animals (2014)

Песента Animals може да е просто един от многото хитове на американската група Maroon 5, но визуализацията към нея съвсем не е обикновена. Там виждаме вокалиста Адам Левин в ролята на месар, преследващ нова жертва. Когато най-после "я хваща", и двамата се лишават от дрехите си и остават само по.... кръв.

7. Katy Perry - California Gurls (2010)

Поп сензацията Кейти Пери винаги поднася едни от най-интересните и свежи музикални проект и California Gurls не е изключение. Клипът към хита на лято 2010 г. представя надарената американка и нейни приятелки като пионки в бордова игра, наречена Candyfornia. Ключовите кадри от видеото са: голата Пери, полегнала върху облаци от памук и малко облечената Пери, изстрелваща вълни от сметана чрез магическите си гърди.

8. Eminem - Superman (2002)

Видеоклипът към песента Superman е един от най-запомнящите се от репертоара на Еминем. Освен че той смело развява задните си части в отговор на молбата на негова "жена за една нощ", в продукцията участва и порно актрисата Джина Лин, която от своя страна показва женските си форми малко след началото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл