На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Шуменската “Бомбичка” с рекордни продажби и нова комуникационна кампания

Продажбите на шуменската “Бомбичка” или юбилейната малка бутилка на Шуменско Специално 0,33 мл, която се появи на пазара в края на март т.г., надвишават два пъти предвижданията на компанията. По данни на Карлсберг България, за изминалия месец април тя успява да навлезе в огромен брой обекти в цялата страна.

“Бомбичката е най-успешната иновация за Карлсберг България по отношение на опаковките ни през последните 3 г. Препоръчителната цена на бутилката от 70 ст. на рафт я прави една от най-достъпните за потребителя у нас. Доближихме се максимално до легендарния вкус на юбилейното пиво, като предлагаме продукта с вкусовите характеристики, които са били типични за първата варка на “Бомбичката”, казва Бранимир Братанов, маркетинг директор на Карлсберг.

От тази седмица юбилейната малка бутилка разказва десетилетната си история в нова атрактивна комуникационна кампания. Архивите на БНТ са помогнали да се възстанови черно-бялата стилистика на 60-те и 70-те години у нас, когато Шуменската “бомбичка” е истински хит. Във видеото има кадри от борда на българския авиопревозвач “Балкан”, както и от атмосферата на “Балкантурист”, където Шуменско е официалната бира. Актьорът Славчо Пеев е лицето на артистичното пресъздаване на атмосферата от изминалите десетилетия, участието му е заснето пред Народен театър “Иван Вазов”.

“Не случайно подбрахме местата и героите в този наш разказ за историята на Шуменската “Бомбичка”. Напомнихме за българските културни и социални икони, свързани с миналото на марката”, казва Братанов.

Тази седмица специално събитие в НДК подкрепи комуникационната стратегия на шуменската бира в стила на българските филми и популярни мелодии от 70-те и 80-те години на XX век. Катето Евро, Павел Попандов и Антон Радичев пресъздадоха култови сцени от известни български филми от това време.

Фактите, които любителите на “Бомбичката” трябва да знаят е, че тя се появява за първи път през 1966 г. и постепенно се превръща в първата национална бира на България. Тя е официалната бира на “Балкантурист” и на “БГА Балкан”. През 80-те години “Шуменско специално” печели 5 златни медала и палма от Световната организация по качеството “Монд Селексион”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.