Реформатори се карат кой е баща на блока и кой майка - Петър Москов бил кръстникът

Името на Реформаторския блок го измисли д-р Петър Москов. Това каза в Русе министърът на образованието Меглена Кунева, предава БТВ.

По-рано днес в сутрешния блок на телевизията ген. Атанас Атанасов призова Москов да каже коя е неговата партия и го обвини, че обслужва Борисов, че е негов наемник и работят по системата „Партията рани, ние борим”.

„Не разбирам, аз не съм човек, който се храни от конфликти и от негативизъм, не съм в този бизнес. И не бих искала да бъда. Смятам, че Реформаторският блок е проект, който обнадежди много хора, и не говоря за партиите”, каза още Кунева и допълни: „И тук в Русе, и на много други места, това беше обединение на хора, които исторически са свързани с дясно-център, и смятам, че този профил, който през РБ може да изразим, ето, погледнете антикорупцията, погледнете образованието и т.н., мисля, че това е хубаво”.

Атанасов заяви още, че Борисов е предал Реформаторския блок. "Ние създадохме Реформаторския блок, наемниците Меглена Кунева и Божидар Лукарски да си ходят в ГЕРБ. Срещу какво са наети, те да си кажат”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика