Екипът на Слави Трифонов е влязъл в старозагорска кабеларка Евгени Димитров-Маестрото от седмица е управляващ фирмата собственик на медията

Щерката на Любо Нейков влиза в „Откраднат живот“

Обвинение за хулиганство с особена дързост получи един от задържаните фенове от мача България – Англия

Aнтикорупционната комисия с иск за 1,163 млн. лева срещу ген. Кирчо Киров

ОИК в Търново откри нарушение на Изборния кодекс в плакатите на Весела Лечева Коалицията БСП за България имат 24 часа да ги подменят

Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Министерството на транспорта готви нова концесия за летище Пловдив

СЕМ прекрати предсрочно мандата на директора на БНР Светослав Костов

Грипът увеличава риска от инфаркт 6 пъти

Нови стандарти при административното обслужване ще подобрят обратната връзка с потребителите

Разкриха кражба от дома на британец Единият извършител често гостувал на чужденеца

МВнР провери провокативна карта на Турция, включваща територия на България Не е публикувана от профила на турския военен министър Хулуси Акар, съобщиха от Външно

Цвети Радойчева пя на френски на Парижкия бал

Задържаха дилър и негов клиент в момент на сделка в ж.к. „Красно село“ в София

Разпитаха военния министър за ремонта на МиГ-овете (обзор)

Министърът на отбраната Николай Ненчев даде показания в Софийската градска прокуратура по проверка за договора между българското и полското правителство за ремонт на шест двигателя за изтребители МиГ-29.

Ненчев се яви вчера на столичната ул. „Монтевидео“ 21 в 10,30 ч и излезе след два часа. Придружаваше го и лидерът на ДСБ Радан Кънев, но в качеството си на адвокат, за да го консултира.

Следователи питали Ненчев защо сделката за ремонт е сключена с Полша, а не с Русия. Москва дори заплаши да оспори договора в съда, защото е техен лицензът да извършват ремонти.

„Още веднъж искам да потвърдя, че това за мен, за колегите и за правителството беше геостратегически избор, така че не намирам нищо нередно в договора. Спокоен съм. Продължавам напред. Този договор първо беше одобрен от Министерския съвет, а после ратифициран и от парламента“, обяви след разпита Ненчев. Той добави, че не е изненадан от предварителната проверка по договора, която била насочена и към някои от заместниците му. „Всички сме изключително спокойни“, подчерта Ненчев.

Радан Кънев взе думата и призова да се даде възможност на прокуратурата да си свърши работата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.