Цветан Цветанов дари пари от рождения си ден на участниците в Националeн поход

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне в неделя във Велико Търново с младежи и техните ръководители, участници в тазгодишния юбилеен Национален поход „По стъпките на Ботевата чета“.

Цветанов подкрепя финансово участието на млади великотърновци в родолюбивото начинание.
„Средствата, които ще осигурят пътуването и специалните екипи са събрани по време на благотворително празненство навръх рождения ден на Цветан Цветанов. Вече 7 поредни години той насърчава своите приятели и съмишленици да даряват суми за значими каузи, вместо да поднасят персонални подаръци за личния му празник. Да посвети така събраните средства на великотърновските млади родолюбци, Цветанов обеща при една от срещите си с част от тях по време на негов приемен ден”, съобщиха от областната структура на ГЕРБ в старата столица.

От партийната организация в старата столица припомниха, че и през миналата година Цветанов, кметът на Велико Търново Даниел Панов и депутати от ГЕРБ в региона подпомогнаха участието на голямата великотърновска група в похода по стъпките на Ботев. Събитието се провежда ежегодно от 27 май до 2 юни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони