На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

ЦСКА поиска смяна на синдика

ЦСКА поиска незабавна смяна на синдика Дора Милева, която управлява обявеното в несъстоятелност търговско дружество. С дълга декларация в сайта на „червените“ дамата е обвинена, че „с действията си застрашава интересите на кредиторите и длъжника“.

В документа пише, че Милева е сключила договор с „Еврофутбол лимитед“ на 12 май, с който ПФК ЦСКА АД трябва да рекламира непрекъснато и пряко търговската му марка. Ръководството на „червените“ твърди, че подобен контракт може да се подпише само заедно с изпълнителния директор. Още по-сериозно е обвинението, че синдикът не е получил парите по специална сметка на дружеството, а „по различен и противозаконен начин“.

Следващата атака към Милева е, че се разпорежда с парични средства на ПФК ЦСКА АД без „изричното и предварително съгласие“ на съда. Заради тези факти шефовете на финалиста за купата плашат да сезират министрите на правосъдието и икономиката, както и прокуратурата.

Документът от ЦСКА твърди, че „Ефбет лимитед“ няма основание да преведе 33 750 лв., тъй като не е акционер във ФК ЦСКА АД. „Ако сумата е във връзка с договора за спонсорство, подписан на 12 май, той е нищожен, защото не е подписан от изпълнителния директор – продължава декларацията. – Срокът по отношение на ПФК ЦСКА АД за довнасяне на капитал е изтекъл на 11 май, а не на 15 май.“

„Договорът с „Ефбет“ е законен – отвърна Дора Милева. – Бих попитала шефовете на ЦСКА дали се страхуват, че клубът може да получи лиценз.“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.