Стоичков спъпка емблемата на "Реал"

Христо Стоичков стъпка емблемата на "Реал" само два часа, след като "Барселона" спечели трета поред шампионска титла на Испания. Кавалерът на "Златната топка" публикува своя снимка в инстаграм. На нея Стоичков размахва фланелка на "Атлетико", а с двата крака е стъпил върху екип на "Реал". С фотоса Камата очевидно показва пристрастията си за предстоящия финал на Шампионската лига.

Португалската звезда Деко, спечелил две титли и Шампионската лига с "Барса", обяви, че днешният тим е много по-приятен за гледане от този на Пеп Гуардиола. "Не виждам никакви прилики в играта - каза офанзивният халф. - Днешният футбол е с класи по-високо."

Капитанът на "Реал" Серхио Рамос опита да демонстрира джентълменско поведение и поздрави "Барселона" за титлата. "Срамно е, че този сезон не сме ние шампиони, но си взехме урока за догодина - каза защитникът. - Борихме се до последния мач и сега ни оставам да поздравим "Барса". За съжаление изпуснахме много глупави точки през сезона, които накрая се оказаха скъпи. Най-важното за нас е, че сме на финал на Шампионската лига. Искаме да го спечелим и да направим годината незабравима."

Списание "Дон Балон" пък прогнозира изненадващ трансфер. Юношата на "Барса" Сеск Фабрегас, сега в "Челси", е склонен да отиде в "Реал".

Вратарят на "Атлетико" Ян Облак изравни рекорд в Примера. Словенският страж допусна само 18 гола през сезона. Толкова получи Пако Лиано ("Депортиво") през 1993/94 г. "Атлетико" завърши трети с 2:0 над "Селта".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят