Дневен хороскоп на Алена за сряда, 16.10.2019

На 16 октомври 2019 да почерпят

Кървавите сълзи на Арлекин „Жокер“ е чудовищен и талантлив филмов калейдоскоп, в който въобще няма морал

7 души загинаха, след като хеликоптер се разби в Афганистан

Тръмп поиска край на офанзивата в Сирия (обзор) Вашингтон обяви наказателни тарифи за Анкара

Красимир Балъков: Поднасям своите извинения на английските футболисти

Шефът на съдиите и още четирима от БФС задържани за разпит

Сделки за милиарди сключиха Москва и Рияд Най-важното споразумение - за стабилизиране на цените на петрола

Пациент сам си избра сърдечната клапа Екип на проф. Иво Петров направи първата имплантация на MyVal

Убиецът Полфрийман излeзe от изолатора в Бусманци (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 16 октомври 2019

Защо чакахме досега?

Джок Полфрийман напусна центъра в Бусманци

20 млн. евро са нужни за повече чартъри

Петима пияни шофьори хванаха за една нощ в Сливен

Китайци идват за първи път на изложението за отбранителна техника „Хемус“ в Пловдив

Представители на Китай пристигат за първи път у нас за участие в изложбата за отбранителна техника „Хемус“, чието 12-о издание ще се проведе от 25 до 28 май в Международния панаир в Пловдив. Участие в „Хемус 2016 – отбрана, антитероризъм и сигурност“ ще вземат над 60 от отбранителната индустрия от България, Австрия, Германия, Израел, Турция, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, Полша и др. Изложението се организира от Фондация „Хемус-95“ под патронажа на

Министерството на отбраната и Министерството на икономиката и с партньорството на Сдружението на българската отбранителна индустрия и Международен панаир Пловдив.

Сред изложителите на „Хемус 2016“ ще бъдат представени структурите на Министерството на отбраната на България и Полша и ще бъдат презентирани висшите военни училища, както и техническите университети във Варна и София.
Акценти в изложбата са търговската част на изложението, научно-техническата част и образованието в областта на сигурността и отбраната. В рамките на „Хемус 2016“ МО ще е за първи път домакин на заседание на Комитета на Партньорството за бойни припаси (ASPC), част от Агенцията на НАТО за поддръжка (NSPA), с участието на 18 страни членки на Комитета.

В програмата на 12-ото издание на „Хемус“са включени още статичен показ на съществуващи и придобити нови образци техника, въоръжение и оборудване във формированията от Българската армия в палата 3 на панаира, демонстрационни стрелби и динамичен показ за демонстриране на способности за съвместни действия на формирования от въоръжените сили при провеждане на специални операции.

Демонстрационните стрелби ще се състоят на 27 май на Централен артилерийски технически изпитателен полигон „Змейово“. Динамичният показ ще се проведе в основната зона на река Марица и на южния й бряг на бул. „Марица юг“ в Пловдив.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.