Разголената метеороложка е притеснена за коментарите относно тялото си

Видеоклип с метеороложка от американската телевизия Кей Ти Ел Ей, на която се наложи да се облече в ефир, тъй като дрехата ѝ била твърде оскъдна, превърна водещата в знаменитост не само на местно ниво, но по цял свят, предаде БТВ.

Историята ѝ обаче повдигна други въпроси – свързани с това кое облекло е подходящо за ефира, но също така и дали в случая не става дума за нарушаване на равнопоставеността на половете – въпрос, по който в САЩ са особено чувствителни.

Освен това коментарите минали границата на приличието и обсъждали не само дрехите на младата жена, а и тялото ѝ.

Според обяснението на телевизията, наложило се Чан да се облече, тъй като до редакцията пристигнали множество негативни имейли. Във въпросния ден водещата носеше черна рокля със сериозно – но може би не чак притеснително – деколте, и без ръкави. В един момент от прогнозата неин колега ѝ подава в кадър жилетка, с която да покрие голите си рамене.

Сега, говорейки пред списание „Тайм”, Чан казва, че след „инцидента” се е вдигнал доста шум и самата тя е притеснена за коментарите относно тялото си.

„Имате дебели рамене, имате това, имате онова”, описва съдържанието на част от тях.

По думите ѝ като водеща на прогнозата за времето, тя е доста уязвима относно забележки за начина, по който изглежда – защото ѝ се налага да се показва в цял ръст.

Според обяснението ѝ, което Чан публикува в блога си, се наложило да прибегне до въпросната черна рокля като резервен вариант, защото другата правила проблеми със зеления екран в студиото.

Важното е обаче, че благодарение на прогнозата зрителите са успели да планират правилно деня си, а освен това в крайна сметка облаците са се разнесли и денят е бил слънчев, пише Чан в блога си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл