На 18 август 2019 да почерпят

Ясписът не се побира в рамки От палитрата на луд художник

Евакуираха луксозен хотел и къмпинг на Гран Канария заради горски пожар

Експерти: Поне месец ще отнеме цялостният ремонт на моста край Дупница Пожарът на 13 август е засегнал 13 колони и 13 греди

Кои държави прилагат химическа кастрация при педофилия

Интензивен трафик по магистрала „Струма“ и пътя Е-79 към Гърция

Хиляди любители на народния фолклор се събраха в Жеравна

Загинал и десетки ранени при катастрофа на автобус в Русия

17 мъртви щъркела са открити до електропроводи край бургаско село

Прокуратурата повдигна три обвинения на Мартин Трифонов Може да получи 30 години затвор или доживотен

Нинова: Героите от Илинденско-Преображенското въстание показаха силата на българския национален дух

Румен Петков на Петрова нива: Илинденско-Преображенското въстание е неразделна част от българската история

Доброволци обновяват едно от най-големите български села

Евакуираха 400 пътници при авария на ферибот край Испания

Жан-Клод Юнкер ще се подложи на спешна операция

Куп нови лица в Изпълнителното бюро на БСП-Пловдив след смяната на лидера

Куп нови лица влязоха в състава на Изпълнителното бюро на Градския съвет на БСП-Пловдив след смяната на досегашния лидер Георги Гергов с проф. д-р Красимир Мурджев. Той се сдоби с трима нови заместник-председатели в лицето на директора на МБАЛ „Пловдив“ доц. д-р Георги Йорданов, който оглавява градския предизборен щаб и партийната дейност, общинския съветник Иван Петков (с ресор местна политика) и експерта по пиар Вера Аврионова (с ресор медийната политика). Това стана ясно след първото заседание на пленува на ГС на БСП, който бе избран на градската конференция през април, когато Георги Гергов си направи самоотвод.

„Червените“ под тепетата имат и нов организационен секретар – това е Димитринка Вакрилова, която бе 2 мандата председател на структурата на БСП в район „Централен“. Секретар по бюджета и финансите на Изпълнителното бюро на БСП-Пловдив пък ще е общинската съветничка Петя Манева. Образованието, науката и политическите обучения са поверени на бившия заместник-министър на образованието и науката доц. Атанаска Тенева, а за младежките дейности и спорта ще отговаря Милена Колева. Генералът от резерва Йохан Петков ще отговаря за политиките по вътрешен ред и сигурност, юристът Красимир Карамфилов е ангажиран с правните въпроси, а културата, туризма, европейското сътрудничество и политическият календар са темите на експерта Красимир Трифонов. Петър Бояджиев ще отговаря за градоустройство, комунални дейности, екология и транспорт, а говорител на ГС на БСП остава Нина Чавдарова.

„Разчитам на Изпълнителното бюро, за да разширим влиянието на партията и постигнем добри резултати на предстоящите избори“, коментира новият лидер проф. д-р Мурджев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.