В „Рома“ размислиха: Принца на Рим остава на „Олимпико“

Легендата на „Рома“ Франческо Тоти ще продължи да играе за „вълците“ и през следващия сезон. Ветеранът, който през септември ще навърши 40 години, бе много близо до това да напусне родния си клуб, но в крайна сметка двете страни са се разбрали за нов договор.
Новият контракт ще задържи Принца на Рим в тима за още една година. Според местната преса преговорите са се проточили заради разминавания около разпределението на печалбата от прощалния мач на Тоти, който е планиран да се състои през лятото на 2017 година.

От своя страна наставникът на „вълците“ Лучано Спалети даде да се разбере, че няма никакви противоречия между него и ветерана.
„Отношенията ми с Тоти са перфектни – обясни специалистът – Всеки път, когато го пусна в игра той бележи“.
Бившият италиански национал дебютира за „Рома“ през сезон 1992/1993 и до момента има 758 мача и 304 гола. През настоящата кампания нападателят игра в едва 13 срещи, в които отбеляза пет гола и направи четири асистенции.
В същото време стана ясно, че на „Олимпико“ преговарят със „Севиля“ за правата на нападателя Кевин Гамейро. "Джалоросите" са предложили за 29-годишния французин 10 млн. евро плюс правата на Антонио Санабрия, който игра под наем в „Спортинг“ (Хихон) през после

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят