Бойко Борисов: Опитаха се да говорят откровени лъжи от името на Плевнелиев

Бойко Борисов прерязва лентата на новото рибарско пристанище в Поморие. Снимка: Фейсбук

"Прекрасно сме работили през годините с президента Росен Плевнелиев. Драмата е за другите, защото се опитаха да го унизят и от негово име да се опитват да говорят, да дърдорят дори и откровени лъжи”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Поморие и продължи: Аз им прощавам, но те мамят хората и това си е тяхна работа.

Да обясняват, че ГЕРБ е водил преговори с Ирина Бокова и с Елена Поптодорова това минава всякакви норми на лъжата, това вече е манипулация в тяхна полза, но за чужда сметка. Опитват се, спасявайки се панически, да подвеждат хората, посочи още премиерът.

Той дойде за откриването на рибарското пристанище в града. Новото модерно съоръжение е на стойност 11,5 милиона лева. Освен поморийци, които се бяха стекли да видят тържеството за новата си придобивка и кметът на града Иван Алексиев, заедно с премиера бяха кметът на Бургас Димитър Николов, министър Десислава Танева и депутати от ГЕРБ.

След това премиерът и кметът на Бургас Димитър Николов инспектираха строежа на зала "Армеец"- Бургас и посетиха първия сниран блок в жк "Славейков". „Някой открадна ли ви блока. Не! Цялата промяна е подарък за вас от държавата”, каза министър-председателят на хората, които се бяха струпали да го видят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини