Български кукер и модел без бельо са най-коментираните от кинофестивала в Кан

Снимка: Twitter

Големият въпрос, който се върти в интернет постранството е дали американският модел Бела Хадид носеше, или не носеше бельо под оскъдната си рокля по време на червения килим в Кан. Ден преди края на 69-ото издание на френския кинофестивал специалистите са единодушни, че американката се е превърнала в най-голямата звезда на шоуто, съобщи БТВ.

Тя се появи на премиерата на филма "Непознатото момиче" в изключително атрактивна рокля на дизайнера Александър Вотие. Тоалетът беше с толкова щедри цепки и деколте, че предизвика смели фантазии сред мъжката аудитория.

Списание "Венити феър" прояви изключителен интерес по въпроса и се свърза с личната стилистка на Бела, за да разбере за какво става дума. Елизабет Сълсър призна, че манекенката действително е била без бельо, но ...не съвсем. Роклята е снабдена с пришито от вътрешната страна копринено боди, което замествало традиционното бельо и оставя страничния наблюдател с развинтени фантазии.

Български кукер беше другата сензация на фестивала. Той се разходи по знаменития крайбрежен булевард "Кроазет" като част от рекламната кампания на германско-австрийската продукция "Тони Ердман". "Чудовището" има епизодична роля в лентата, която разказва за сложните отношения на баща и дъщеря. Според всеобщото мнение на критиците кукерът се е превърнал в един от символите на "Кан 2016".

Освен "Тони Ердман" полза от акцията извлече и България. Много журналисти и звезди коментираха въодушевени в интернет за срещата си с кукера и как са научили нещо ново за българската култура. Други пък го определиха като Българския Чубака.

Фестивалът в Кан приключва в неделя вечерта. Тогава трябва да стане ясен и тазгодишният носител на наградата „Златна палма”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес