Камата възкресява ЦСКА?

В близките няколко седмици и дори дни събитията в ЦСКА могат да претърпят сензационен развой, предава "Спортал". Става въпрос за процеси на най-високо ниво и ако всичко върви по план, армейският клуб може да се сдобие с трима мажоритарни акционери, които да управляват клуба.

Това са Гриша Ганчев, фамилия Манджукови и Христо Стоичков, а акциите на новия ЦСКА да са разпределени съответно 40, 40 и 20 процента. Все още няма информация дали легендарната осмица е казал твърдо „да” на този проект. След вчерашния грандиозен спектакъл „50 години номер 8” Камата загадъчно заяви, че сега не е време да говори за ЦСКА, но не пропусна да пожелае успех на армейците във финала срещу Монтана. На събитието на стадион „Васил Левски” пък присъства Гриша Ганчев.

Ако гореописаният план се осъществи, Христо Стоичков ще играе основна роля във възраждането на червените, тъй като ще е тяхното лице за пред света, ще има за цел да обедини всички армейци, а и ако останалите основни акционери не постигат единодушие по важни за клуба въпроси, то той ще има последната дума кого да подкрепи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ