Христо Стоичков разкри как тества кандидатите за зет - могат ли да карат без сън, как пият и къде гледат, докато говорят с него

Снимки: Денислав Стойчев

Либерален баща на две дъщери, който първо иска да минат под венчилото, а чак след това да мислят за деца – така Мика и Христина - дъщерите на Христо Стоичков, описаха легендата на българския футбол в паметния ден, в който световни звезди и десетки хиляди българи се събраха, за да уважат бенефиса му.

Самият Стоичков винаги е защитавал ревностно личното си пространство, но за 50-годишнината си коментира откровено живота си като баща в интервю за БТВ:

„Прeтръпнах. Естествено, че отначало бях ревнив, няма какво да крия. Един път, два пъти, трябваше да се случи нещо, да знае кой кара влака. Но вече съм претръпнал, няма какво да им преча. Завършили са, щастлив съм, горд съм, че са завършили и то не къде да е, а в Америка.”

Камата разкрива и подробности за това през какви изпитания трябва да мине всеки мъж, който има претенции към дъщерите му:

„Първо ги тествам дали могат да държат без да спят. После ги тествам колко могат да жулят. После ги тествам по разговорите, които водя с тях, по какъв начин разговарят. Ако те не те гледат в очите, значи има нещо, което аха рано или късно ще стане.”

Освен семейните отношения, Стоичков обяснява и защо приятели и колеги го определят като благ и щедър човек, а на терена нерядко сме го виждали разгневен:

„Всеки влак си има пътници. Границата е дотам, докъдето аз ще ги допусна до мен. Аз не мога да допусна всеки да дойде до мен и да надникне в моята кухня. Как може някой да ти дава мнение, ти коя си или аз кой съм, ако поне барем не е седнал с нас двамата да изпие една чаша вода?!”, смята той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица