Стоичков разписа над 200 книги

Христо Стоичков разписа над 200 книги в ложата на стадион „Васил Левски“. Акционерът в новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД седя редом до съдружниците си Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. На всяко място в ложата на арената като подарък бе оставен неговият уникален фотоалбум „Стоичков - това съм аз“. В ложата Камата се радваше искрено и на компанията на борец №1 в света за ХХ век Валентин Йорданов и на европървенеца в профибокса Кубрат Пулев.

При хореографиите на феновете на ЦСКА кавалерът на „Златната топка“ бе уловен да прави клипове с мобилния си телефон. Многократно „червените“ привърженици аплодираха своя идол. Само 4 дни по-рано Стоичков разплака България и 40 000 на „Васил Левски“ с юбилейния си мач.

Според официалната статистика на стадиона имаше около 34 хиляди зрители. От тях над 33 хиляди бяха фенове на ЦСКА. Подобна концентрация на „червени“ запалянковци не е имало от пролетта на 1990 г., когато тимът игра четвъртфинал за КЕШ срещу френския „Олимпик“ (0:1), а на терена бе Стоичков.

Сега феновете направиха впечатляваща хореография на няколко пъти. С едно от огромните знамена бе почетен националният празник 24 май. Агитката скандира и „Българин да се наричам, първа радост е за мен“. А най-пламенният плакат бе: „Дори осъдени на смърт, не искахме пощада - бяхме с ЦСКА и в деветте кръга на ада!“

От полицията съобщиха, че не е имало никакви проблеми преди, по време и след мача с „Монтана“.

След триумфа ЦСКА поведе на "Левски" по трофеи

ЦСКА поведе на "Левски" по спечелени трофеи в историята си. След триумфа на "Монтана" тимът има 55 отличия срещу 54 на "сините".
ЦСКА води по шампионски титли 31:26. В същото време "Левски" има преднина при националните купи - 26:20. В двата основни турнира показателите са равни 51:51. Но ЦСКА изпреварва "Левски" с 4 срещу 3 триумфа за суперкупата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена