Блъснаха момче с тротинетка, изскочило на булевард в София

Продължава издирването на 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян

На 23 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 23.10.2019

Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Дълговете на ЦСКА – под 22 милиона лева

Дълговете на ЦСКА са в размер на почти 22 милиона лева, предава „Спортал“. Това са признаните задължения на армейците, които бяха обявени днес в сайта на Търговския регистър.

Там е публикуван доклад от 124 страници, в който подробно се описва кои задължения са признати и кои – не. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Първоначално информацията на сайта бе за 33 милиона лева, но по-късно бе коригирана.

Окончателният дълг, обяснява Спортал, е формиран по следния начин: към признатите от синдик Дора Милева около 20 милиона лева задължения в края на февруари 2016 г. (б.а. тук са включени приетите вземания от първия и допълнителния списък, обявени съответно на 4 януари и 26 февруари), сега се прибавят нови 3,3 млн. лева. Има обаче извадени от предишния списък дължими суми в размер на около 1,7 млн. лева и така сумата става под 22 млн. лева.

Също така на 20 юли от 10.00 часа се свиква общо събрание на кредиторите с цел определяне реда и начина на осребряване на имуществото на длъжника, метода и условията на оценка на имуществото, избор на оценители и определяне на възражението им.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.