Дълговете на ЦСКА - под 22 милиона лева

Дълговете на ЦСКА са в размер на почти 22 милиона лева, предава "Спортал". Това са признаните задължения на армейците, които бяха обявени днес в сайта на Търговския регистър.

Там е публикуван доклад от 124 страници, в който подробно се описва кои задължения са признати и кои - не. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Първоначално информацията на сайта бе за 33 милиона лева, но по-късно бе коригирана.

Окончателният дълг, обяснява Спортал, е формиран по следния начин: към признатите от синдик Дора Милева около 20 милиона лева задължения в края на февруари 2016 г. (б.а. тук са включени приетите вземания от първия и допълнителния списък, обявени съответно на 4 януари и 26 февруари), сега се прибавят нови 3,3 млн. лева. Има обаче извадени от предишния списък дължими суми в размер на около 1,7 млн. лева и така сумата става под 22 млн. лева. 

Също така на 20 юли от 10.00 часа се свиква общо събрание на кредиторите с цел определяне реда и начина на осребряване на имуществото на длъжника, метода и условията на оценка на имуществото, избор на оценители и определяне на възражението им.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена