Земетресение от 5,4 по Рихтер в Казахстан

Прокисналият потенциал на естрадата ни С провиснало жарсе шоу не става…

ВМРО предлага химическа кастрация като наказание при изнасилване

Промени в движението в столицата от днес

Амазонка гърми пъдпъдъци в Северозапада

Укротиха река, наплашила село край Монтана

Мъж наръга и уби двама души на гара в Германия

Корианка Килчър в адаптация на „Цветът от космоса“ Ричард Станли съжиявява ужаса на Хауърд Филипс Лъвкрафт

Слънчево време ни очаква днес

Малък самолет падна върху къща в щата Ню Йорк, двама души загинаха

Какво е общото между пикаещо куче и изборите?

20-годишно момиче се изгуби на слизане по Вазовата екопътека, планински спасители я свалиха с въжета

Църквата почита Успение на Свети Иван Рилски

Кметът на Свищов Генчо Генчев: Обстановката на сметището е овладяна

Атентатор самоубиец уби най-малко 63 души на сватба в Кабул

Eлектрически автобуси ще произвеждат край Карлово

Мощна китайска компания за електрически автобуси може да прехвърли скоро производствената си линия в Индустриална зона Ведраре край Карлово, ако инвеститорите от Далечния Изток получат данъчни облекчения и поощрения у нас.

Това стана ясно след срещата в четвъртък на кмета на Карлово Емил Кабаиванов и председателят на ОБС Теодор Шойлеков с изпълнителния директор на ACN Worldwide и водещ световен специалист в изготвянето на инвестиционни инфраструктурни проекти Нелсън Уонг.

В най-кратки срокове Община Карлово трябва да изготви официална писмена презентация с нужните параметри за индустриалната зона, която ще бъде предоставена на китайските инвеститори.

След това Карлово ще се побратими с китайския град, в който е централата на фирмата за производство на електрически автомобили.

Изпълнителният директор на ACN Worldwide Нелсън Уонг е реализирал лично над 100 сделки и транзакции, с които си е спечелил репутацията на един от най-видните инвестиционни и бизнес професионалисти в Китай.

Силата на Уонг е в сфери като планиране и идентифициране на нови бизнес и инвестиционни възможности, структуриране на сделките и креативен подход към финансите, маркетинг на недвижими имоти, управление на активи и портфейли, сливания и придобивания.

Към Община Карлово и Индустриална зона Ведраре Нелсън Уонг е бил насочен от генералния консул на България в Шанхай Димитър Абаджиев и бизнесмена Бранимир Ботев.

„В момента Китай е най-голямата развиваща се страна в света, която заради свръхпроизводство иска да насочи инвестициите си в Европа“, коментира Нелсън Уонг.

От Община Карлово изразиха пълна готовност максимално да съдействат на намеренията на мощни инвеститори и изтъкнаха, че е сериозно предимство е наличието на достатъчен брой квалифицирана и технически грамотна работна ръка в региона благодарение на професионалните гимназии и бивши техникуми, както и специалисти, работили дълго време в машиностроителните и военни предприятия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.