Зам.-кметът на “Младост” Румен Русев пред “Труд: Иванчева не може да ме уволни с хвърчащ лист

Осем бързи производства за хулиганство срещу ултрасите от Пловдив

БГ изкуствен интелект “помага” в британския парламент

Гръцката полиция арестува двама българи, издирвани в страната, на граничния пункт “Промахон”

Мигове от пътешествие на Йордан Радичков в Сибир показва изложба в Монтана

Майката на Иванчева е занесла в “Младост” заповед за уволнение на заместник-кмета Румен Русев

Намерена в Бейрут мъртва просякиня се оказа милионерка

Учени разкриха защо птиците нямат зъби

Еманюел Макрон ще е на двудневно посещение в Русия, за да намери допирни точки с Путин по въпроси за иранската ядрена програма

Честват 60-годишнината на стадион “Ивайло” в Търново Юбилеят ще бъде отбелязан с изложба, лека атлетика и футбол

Прокуратурата възложи на министъра на туризма проверка за спазване на закона по плажовете

ГЕРБ за 24 май: Това е денят, в който отново ще напомним, че образованието е приоритет на нашата управленска програма

Един от пострадалите при катастрофата на “Тракия”: Имаше хора в безпомощно състояние

Вижте какво реши Министерският съвет на 23 май 2018

Заловиха моторист пиян като дърво, без книжка и регистрация

Eлектрически автобуси ще произвеждат край Карлово

Мощна китайска компания за електрически автобуси може да прехвърли скоро производствената си линия в Индустриална зона Ведраре край Карлово, ако инвеститорите от Далечния Изток получат данъчни облекчения и поощрения у нас.

Това стана ясно след срещата в четвъртък на кмета на Карлово Емил Кабаиванов и председателят на ОБС Теодор Шойлеков с изпълнителния директор на ACN Worldwide и водещ световен специалист в изготвянето на инвестиционни инфраструктурни проекти Нелсън Уонг.

В най-кратки срокове Община Карлово трябва да изготви официална писмена презентация с нужните параметри за индустриалната зона, която ще бъде предоставена на китайските инвеститори.

След това Карлово ще се побратими с китайския град, в който е централата на фирмата за производство на електрически автомобили.

Изпълнителният директор на ACN Worldwide Нелсън Уонг е реализирал лично над 100 сделки и транзакции, с които си е спечелил репутацията на един от най-видните инвестиционни и бизнес професионалисти в Китай.

Силата на Уонг е в сфери като планиране и идентифициране на нови бизнес и инвестиционни възможности, структуриране на сделките и креативен подход към финансите, маркетинг на недвижими имоти, управление на активи и портфейли, сливания и придобивания.

Към Община Карлово и Индустриална зона Ведраре Нелсън Уонг е бил насочен от генералния консул на България в Шанхай Димитър Абаджиев и бизнесмена Бранимир Ботев.

“В момента Китай е най-голямата развиваща се страна в света, която заради свръхпроизводство иска да насочи инвестициите си в Европа”, коментира Нелсън Уонг.

От Община Карлово изразиха пълна готовност максимално да съдействат на намеренията на мощни инвеститори и изтъкнаха, че е сериозно предимство е наличието на достатъчен брой квалифицирана и технически грамотна работна ръка в региона благодарение на професионалните гимназии и бивши техникуми, както и специалисти, работили дълго време в машиностроителните и военни предприятия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.