Моу: Мисля, че съм готов за "Юнайтед"

"Мога да кажа, че съм щастлив и горд, но истината е, че обичам работата си и нямам търпение да стане 7-и юли, сподели Моуриньо. - Мисля, че това е точният момент в моята кариера. Манчестър Юнайтед е един от тези клубове, където трябва наистина да си подготвен. Той е нещо, което аз наричах гигантски клуб. Тези клубове са за най-добрите мениджъри. Мисля, че аз съм готов за него." Това заяви Жозе Моуриньо, в първото си интервю като мениджър на "Манчестър Юнайтед".

Португалецът заяви, че предпочита да забрави последните три години от историята на "червените дяволи" и ще се постарае да носи победи на феновете. 

"Странно е, че съм играл толкова много пъти срещу Манчестър Юнайтед с други отбори, но съм изразявал съпричастност. Бях притискан от това чувство да казвам неща, които понякога не бяха приемани добре от моите клубове. Например, когато спечелих с Реал Мадрид, казах, че по-добрият отбор е загубил. Не много хора бяха доволни от това", завършва Специалният.

Интересен факт е, че бившият треньор на"Челси", "Реал" (Мадрид), "Интер" и "Порто", си създаде инстаграм профил снощи и първата му публикувана снимка съдържаше именно договора му с най-скъпия отбор в света.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят