По 5000 лв. премия на играч в ЦСКА

ЦСКА спечели Купата на България преди дни, но добрите новини на „Армията“ не свършват. Футболистите на Христо Янев бяха зарадвани от ръководството с по 5000 лева премия на човек. Така играчите ще излязат с приповдигнато настроение в последния домакински мач на „червените“.

В неделя ЦСКА играе с „Миньор“ (Пк). Двубоят ще е на стадион „Славия“, а не на „Васил Левски“. Мачът ще бъде бенефис за един от най-добрите вратари в България в последните две десетилетия - Стоян Колев. Стражът ще бъде титуляр срещу „Миньор“, като двубоят ще бъде последен в кариерата му. Със спечелената Купа на България Колев вече е завоювал всички отличия в страната - шампионска титла, купа, Суперкупа, а и приза за най-добър вратар у нас.

В същото време Васил Божков изрази готовност да предложи конкретен оздравителен план за досегашното дружество ПФК ЦСКА АД.

„Отчитайки усилията на г-н Ганчев и неговия екип през последната година, вярваме, че те ще предложат оздравителен план за спасяването на ПФК ЦСКА АД - пише Божков в открито писмо. - Ако все пак това не се случи, експертен екип е подготвил детайлна стратегия за оздравяване на дружеството, съобразена с българските и международни законови изисквания“.

Малко преди изявлението на Васил Божков стана ясно, че новото дружество ПФК ЦСКА 1948 е вече факт. Решението на съда фигурира в Търговския регистър. Новият ЦСКА има 41 акционери, като най-големите са Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ