Лола ди Мола за абитуриентите: Тази вечер ние сме хубави

С червени маратонки по червения килим.

Абитуриентските празници са едни от най- вълнуващите и специални дни в годината. Те са поводът, който събира близки, приятели и роднини в името на младостта. Денят на вече порасналите ни деца, на положените от тях усилия, на сбъднатите и бъдещи желания. Те са празниците, които ни събират след десетилетия, за да споделим приятелства, спомени и признателност към учителите ни.

България има добри и умни млади хора, които отиват с тениски на бала в името на достойни каузи, други преоткриват и интерпретират красотата на традиционните носии в абитуриентска тематика. Трети, вече преживели еуфорията на бала, подаряват прекрасните си тоалети от отминалия празник без користни цели.

Днешните зрелостници имат свободата да избират, да мечтаят и да постигат целите си.

Те са нашето умно, талантливо и красиво бъдеще.

Българските деца са артистични

Отново сме в двора на столичната немска гимназия “Увекинд”. Калина и Пресиан в семплата елегантност на минималистично черно и празнично настроение. Тоалетът на дамата е образец за красивата сила на малката черна рокля и подходящите аксесоари. Ако мадам Коко днес отиваше на бал, сигурно би избрала точно тези боти на Christian Louboutin към емблематичното си „черно бижу“! (Сн. 1)

Българските деца са новатори

Нежният нюанс на розовия кварц и семплия модел на гащеризона на Мари са чудесен и нетрадиционен избор за вечер като тази. Стилизираната дантела в областта на деколтето и майсторският подбор на всеки елемент от тоалета са комплимент към момичешката нежност. Резултатът е много свежа и красива визия, достойна да седне „на кафе“ в студиото с майка си Гала и известните й гости. (Сн. 2)

Българските деца са красиви

Те усвояват и използват огромен обем от информация, включително и от света на модата - като тези прекрасни млади дами, завършващи училище „Увекинд“. Красива китка от младостта и усмивките на Мари, Калина, Мина и Алекс. Вечно елегантното черно и цветът на 2016-а „розов кварц“ са преобразени в елегантни модели и нежно излъчване. (Сн. 3)

Българските деца са елегантни

Със сигурност след години двамата увекинди Ицо и Емо ще останат доволни от избора си на прага на зрелостта. От настроението, от елегантните костюми и допълненията към тях - папийонка и вратовръзка в бордо, свежи и класически едновременно. (Сн. 4)

Децата на България са свободни

Като това прекрасно момчешко трио, събрало в едно класиката на официалния дрескод black tie, лекото намигване към спортния шик на Ралф Лорън, надничащ из розовата тениска и карираното сако, и симпатичната шарена какофония от папийонка, костюм на цветя и велурени лоуфъри. (Сн. 5)

Българските деца са уверени

Те могат да преекспонират събитието, настроението и поведението си в името на идеята, че всичко трябва да е различно и необичайно в този ден. Като тази млада дама, съчетала еуфорията от завършването и елегантното синьо на роклята си с ритмите на цигански оркестър. (Сн. 6)

Българските деца са умни

Те знаят какво искат и как да постигнат желанията си. Като тази млада пловдивчанка, събрала в празничния тоалет нежността на дантелата, семплата кройка на дългата рокля и мекото настроение на цвета. (Сн. 7)

Българските деца са усмихнати

Като тази двойна усмивка, разцъфнала над страстното червено на роклите и украсена с елегантното мъжко присъствие в средата. (Сн. 8)

Българските деца са чаровни

Силният дъжд не попречи на абитуриентите на Велико Търново да преминат по специално поставения от управата на града червен килим. По-елегантни от холивудски звезди, облечени в нежни цветове и разкошни модели, заредени с енергията на младостта, те са наистина красиви. (Сн. 9)

Българските деца са нашите деца

Те избират разкошни рокли или червени маратонки, дефилират елегантно по червения килим или тичат под дъжда, прегръщат огромни букети или в последния момент забравят дори и за едно цвете. Това са днешните деца - умни, красиви, щастливи и по-добри от нас! (Сн. 10)

Снимки БУЛФОТО, БНТ, УВЕКИНД

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл