Джони Деп биел Амбър Хърд, тя извади ограничителна заповед

Американският актьор Джони Деп получи ограничителна заповед, след като съпругата му Амбър Хърд се яви пред съда със синини по лицето, предава БГНЕС.

Хърд твърди, че е била ударена от съпруга си. Актрисата подаде молба за развод в понеделник, няколко дни след смъртта на майката на Деп, и пледира да получава издръжка от 52-годишния актьор. Днес 30-годишната Хърд се е явила пред съда с видими следи от удари по лицето, което е довело до незабавното издаване на ограничителна заповед спрямо Деп, заяви представител на съда.

Тя е подкрепила твърденията си и със снимки и е заявила, че се страхува да не бъде наранена отново. Съдебната заповед ще е в сила до 17 юни и гласи, че Деп не може да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от Хърд.

„През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва. Актрисата е прибавила, че миналото на съпругът й съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му. Сайтът „ТМЗ” публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според неговите източници Деп я е замерил с „Айфон”-а си миналата събота. Информацията на „ТМЗ” още гласи, че актьорът е предложил пари на Хърд, за да си замълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод. След инцидента в събота обаче, Хърд е отказала да предяви обвинения срещу съпруга си. Джони и Амбър се ожениха през февруари 2015 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица