Оправдаха прокурор, бил невменяем

Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Четирима мъже са задържани за незаконен добив на нефтопродукт

Четирима мъже са задържани за незаконен добив на нефтопродукт, съобщиха от пресцентъра на МВР. Четирима мъже са задържани за незаконен добив на кондензат /нефтопродукт/ при реализация на оперативен сигнал на Териториална дирекция „Национална сигурност“-Ловеч и проведена съвместна операция със служители на „Противодействие на икономическата престъпност” при ОД МВР-Ловеч.

Тази сутрин, на пътя между селата Деветаки и Брестово, служителите на МВР спрели за проверка микробус. Превозното средство било натоварено с 1350 литра кондензат, добит незаконно от изоставен сондаж, държавна собственост. В хода на процесуалните действия били извършени претърсвания в складова база в гр. Ловеч. Там униформените служители открили тир, натоварен с шест бидона, всеки с вместимост от 1000 л., пълни със същата субстанция. В близост били намерени още три бидона, които също съдържали кондензат.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.