Мъж изчезна в язовир край Монтана

42-годишен мъж е изчезнал в края на миналата седмица във водите на язовир между Монтана и Лом. Вече два дни водолази го издирват, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

В събота към 14 часа следобед Петър Цветанов от село Буковец отишъ. да се изкъпе в близкия язовир „Смирненски”. Пастирка, която била в района, забелязала как мъжът влиза във водата, но не го видяла да излиза и разтревожена съобщила на кмета Димитър Петров. Местният управник открил на брега обувките и дрехите на Петър, както и портмонето му с личните документи, 20 лева и мобилен телефон.

След сигнал от кмета в неделя край язовира пристигнали водолази от Монтана и Пловдив. Въпреки многото си гмуркания обаче спасителите не открили нищо във водоема.

Петър Цветанов е самотник, допреди няколко години работил в София, после се прибрал в селото и живеел и помагал на местен земеделски стопанин, разказаха селяни. Изчезналият мъж е слаб, висок 174 см, с кафява права коса, продълговато лице и кафяви очи, съобщиха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини