НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Проверяват за боклуци сградите под мостове и виадукти

Една четвърт от живеещите в Германия са с мигрантски произход

Написаха правилата за усвояване на милиони от фондации МС прие правилника на Съвета за развитие на гражданското общество

Испания търсила над 1000 българи за бране на ягоди Холандия с най-много оферти за работа за гурбетчиите

Дипломатка забърка нацистки скандал Загреб я отзова

БНБ: Храните и горивата поскъпват

Германия се обяви против връщане на Русия в Г-8

Гленда Джаксън се завърна към киното

Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Странните истории на хора с нестандартни хранителни навици

Фрийганите протестират като ядат от кофите за боклук

31 години ядене на пица, изразяване на житейска философия чрез бъркане за храна в кофите за боклук, развод заради пиене на кока-кола, вечеря с бутчета от бухал – тези „диети” са странни за много хора, но ежедневие за други.

Закуската на спазващите слънчевата диета в Китай е 44 минути взиране в слънцето, а закуската на Клари Симънс е една и съща през целия й живот. 33-годишната Клари в последните 31 години не е яла нищо друго освен пица със сирене и домати. От всякакви други продукти й се гади. Друг любител на италианското ястие – Дейвид Шулер пътува, за да си го набави над 2200 километра от дома си в щата Мисисипи до градче в Масачузетс.

Джонатан МакГалън, редовно си готви филета от плъх и бутчета от бухал. През последните 30 години от живота си той събира и яде убитите по английските магистрали животни. Когато е бил 14 годишен, Джонатан си сготвил умрял смок и харесал вкуса. Редовно започнал да се храни с „улов” от пътя, след като завършил колеж. Намерил и хора с подобни на неговите вкусове, които често събира у дома си, за да вечерят заедно със събраните от него животни.

38-годишният Дарън Джоунс се е развел заради кока-колата. До раздялата със съпругата му се стигнало, след като той започнал да пие по 6 литра от напитката на ден, в резултат на което теглото му нараснало до 220 килограма.

Фрийганите са бунтарско общество, което отрича консуматорския начин на живот. Те се стремят да участват минимално в съвременната икономика и за целта ядат храна от кофите за боклук. Логиката е, че прекалено много продукти се изхвърлят неупотребявани, а хората гладуват.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.