Сигнал за помощ на 112 от гроб в Петрич

Снимка: Архив

В ЦСМП - Петрич днес е подаден сигнал от 32-годишен мъж, който казал, че е паднал в гроба, който копаел, съобщи БГНЕС. "Обаждам се от гроба, вътре съм", алармирал пострадалият. Той твърди, че звъни за помощ понеже не може да излезе сам от дупката, която вече почти бил изкопал.

Пострадалият е изваден от гроба и транспортиран за МБАЛ - Петрич с рана на главата, получена от падането по очи в гроба, предназначен за другиму. Работникът трябвало да изкопае спешно дупката, близките на починалия го "мотивирали" с бутилка ракия. Копаел и пиел, докато не паднал вътре. След съобщението за комичния инцидент от "Обредни дейности" ЕООД съобщили, че пострадалият мъж на гробищния парк в Петрич не е служител, а посетител.

"Наш служител - жена, е подала сигнал за мъж във видимо безпомощно състояние в близост до входа на гробищния парк от страната на черквата. Мъжът бил паднал върху изграден гроб, а не вътре в него, при падането се наранил, бил е окървавен, буйствал при приемането му в спешното отделение. Нашата служителка е подала сигнала в 16.10 часа, тъй като не е могла сама да го вдигне. В 16.13 часа е върнато обаждане от тел. 112, попитали дали мъжът може сам да се придвижи. Същият бил пиян, не е наш служител", сподели управителят на "Обредна дейност" Мария Кусимитрева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини