Приятелят на Цвети: Тя е най-силната, ще се пребори!

Снимка: Фейсбук

Приятелят на гимнастичката Цветелина Стоянова - вратарят Александър Любенов, използва социалната мрежа фейсбук, за да изрази и своята позиция във връзка с инцидента, предаде БТВ.

В емоционалния си пост, Любенов благодари за подкрепата към своята приятелка и разказва накратко коя всъщност е Цвети Стоянова:

"Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това, тя и този път ще се пребори и няма да се предаде", пише той.

Любенов е неотлъчно до своята приятелка в "Пирогов" след като Стоянова падна от шестия етаж на жилищен блок в София, като една от версиите за инцидента е опит за самоубийство.

Ето и целия текст, който вратарят е публикувал във Фейсбук:

Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче. И както тя се постара да представи България с добра слава, нека сега не петним нейната слава.

Сега Аз ще ви кажа коя е тя .

Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал.Силен характер с чиста душа. Точно заради това, тя и този път ще се пребори и няма да се предаде. А вие хора, които се възползвате от злополуката, за да превърнете това в топ новина сте безхаберници, които не осъзнавате тежестта на думите и тяхното влияние.

Всичко друго написано от хора, които до вчера дори не знаеха коя точно е тя, е не само излишно, но и НЕКОРЕКТНО. Неистини използвани за привличане на обществено внимание.

Тази борба е не само лична, тази борба е Национална. Стискаите палци и се молете !

Благодаря на всички, които от сърце се молят за нейното скорошно възстановяване. Благодаря и на всички, които са с нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини