"ЗОДИАК": Луната оправя ГЕРБ за изборите

Нова Луна вещае победа на президентските избори за ГЕРБ. Тя ще е факт на 6 ноември, каквото е и датата за вота, която обяви Цветан Цветанов. Първоначално избраният ден - 23 октомври, е бил сменен от управляващите заради лошата астрологична прогноза, коментираха източници на „Зодиак“ от парламента.

За да си гарантират втори мандат на „Дондуков“ 2, от ГЕРБ са потърсили консултация със специалисти по разчитане на звездите, след като веднъж вече се опариха от ретроградния Меркурий и преждевременно напуснаха парламента по време на първия си мандат.

„На 6 ноември има нова Луна, докато при другата дата тя е намаляваща. Тогава не се случват много добри неща или се потвърждават старите. Новата луна е изключително важна. Освен това е дата на Скорпиона, а той излезе от лошите си аспекти. Това важи за хората Скорпиони, съответно и за датите. Към датата вървят няколко много хубави аспекта. Върви изключително хубав аспект на Нептун, огромен тригон. Върви добър аспект с Плутон“, разясни пред „Зодиак“ астрологът Силва Дончева, която има над 20 години опит в разчитането на звездите.

По думите й от редиците на Борисов са се доверили на прогнозата по всяка вероятност заради нарастващата Луна, която ще бъде във втора четвърт и почти в пълнолуние. Освен това денят ще е под влиянието на Скорпион, което ще им позволи задкулисни игри.

„Скорпионът винаги дава повече възможност за задкулисие. Този знак управлява всичко тайно и всичко, което е невидимо“, коментира още специалистът и посочи, че във всички случаи датата 6-и е по-добра.

„Към 23-ти аспектите бяха по-лоши. Тогава Слънцето току-що ще е влязло в Скорпион. Това означава, че за този ден има влияние и от Везни. Там е падащата Луна. Тогава човек и кола да си купи или да започне нова работа, при всички случаи ще направи издънка. Може и да не си загуби работата, но ще му вървят нещата трудно и бавно, дори и по-кратко“, посочва астрологът.

Добрите аспекти обаче няма да са в сила седмица по-късно за евентуалния балотаж. Тогава Луната ще започне да пада. Но според Дончева до втори тур няма да стигне, защото 6-и е силен ден и вещае победа за ГЕРБ.

Премиерът сяда на мястото на Плевнелиев

„Към момента никой не е изкарал кандидати. Но ако ГЕРБ изкарат Бойко Борисов, няма какво да има втори тур. Няма кой да го замести на министър-председателския пост, но има много голяма вероятност именно той да се кандидатира“, категорична е Силва Дончева.

По думите й в неговия хороскоп има голяма промяна, която ще се случи през януари, когато новият президент ще положи клетва.

„Промяната, която предстои на Борисов, от една страна е добра, но от друга - доста сложна, защото си има своите минуси. Дълбоко в себе си той не иска това да му се случва, но може да се наложи, ако не успеят да намерят друг достатъчно добър кандидат“, сочат звездите пред астролога.

Жена няма шанс

Ако за ГЕРБ и Бойко Борисов Луната на 6-и носи успехи, на жените в политиката звездите не дават никакъв шанс.

„Избраникът най-вероятно ще е мъж, защото Луната е много слаба в Козирог, макар да има добри аспекти към Слънцето“, споделя Дончева.

По думите й дори изключително властна жена трудно ще пребори предначертаното, дори и да е Цецка Цачева, защото личният й хороскоп хич не бил добър.

Вътрешни борби бавят номинациите

С точност специалистите могат да кажат какво вещаят звездите за предстоящия вот, когато стана ясни имената на кандидатите за поста на Росен Плевнелиев. Според последна прогноза, в ГЕРБ има вътрешни борби, което вероятно е причина да се бавят със своя кандидат и нещата да се объркват. Имало е ситуации на противоречия.

„Няма кой друг да вземе поста освен ГЕРБ. Ако имаше кой, щеше да се появи нова партия, защото другите нямат никакви опции. За да излезе някой срещу Бойко Борисов, той трябва да е чисто нов много могъщ и силен.“

Нинова обречена до 2019

За съжаление хороскопът на Корнелия Нинова е много неприятен, казва астрологът Силва Дончева. „Тя има силен хороскоп, но за съжаление с лоши конфигурации. Нейният момент в политиката може да случи чак след 2019 г. На квадратура на Уран, която е почти през 2017 г. и се източва и през 2018-а, имиджът ти не може да се вдигне, за да стигнеш до такива постове. По пътя си има много тежка планета, която е блокираща. Това няма как да се промени, защото не можеш да промениш Уран. Тя е тежка планета, движи се бавно и управлява епохата на Водолея, в която сме. Това е все едно да промениш Божите мисли“, казва тя.

Какво предсказват числата

Има опасност от агресия и бруталност

Шести ноември е ден за крупни и мащабни начинания, съвсем подходящ за провеждане на президентски избори. По въпроса ще има доста добра организация, но не е изключено някой да е недоволен от нещо и да го заяви по категоричен начин и на висок глас, което може да предизвика напрегнати дебати. Ако това се случи, има опасност от прояви на бруталност и агресия, от злополуки, предопреждава в нумерологичната си прогноза за „Зодиак“ Ели Маринова.

Числата сочат още, че целият ноември е Универсален месец 2. Тогава вниманието на обществото ще е фокусирано върху законността и реда и върху подробностите и детайлите, свързани с постигането на ред чрез прилагането на закона.

Фирмите, занимаващи се със статистика и проучвания, с изготвяне на стратегии, ще са под пара още от средата на октомври. Органите на реда ще бъдат мобилизирани, защото има опасност от отделни огнища на напрежение. Във връзка с президентските избори, макар че те са си наша вътрешнополитическа работа, ще има оживена дипломатическа дейност. Електоратът, поддръжниците на отделните кандидати и на партиите, които са ги номинирали, ще са доста активни, ще има колективни изяви по въпроса. Въпреки президентските избори, хората ще са настроени по-романтично, дори сантиментално, ще са по-отзивчиви към проблеми, свързани със здравеопазване, образование и социални дейности.

Положението на жените в обществото, като равноправие и право на равен старт, специфичните социални и здравословни проблеми при тях и разрешаването им също ще бъдат засегнати. В средите на културата и изкуството ще има интерес към романтиката и сантименталността. Цялото общество ще се интересува от философия, психология, от религия и мистика. Възможни са провокации и проблеми с еротиката и сексуалността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини