Задържаха 27-годишен шофьор, ударил 7 паркирани коли след гонка с полицаи

Емил Радев: Действия на властите по отношение на чумата са съобразени с европейските документи

Депутатите приеха промените за ранно пенсиониране на миньорите

Славчо Велков: Дано чумата по добитъка не се окаже като ишиаса на един европейски чиновник

Гръцкото правителство иска да разсее напрежението с Москва

Властелинът на пръстените Новото Audi Q8 съчетава функционалността на голям SUV с елегантността на купе

Иван Иванов: Липсата на комуникация доведе до хаоса с евтаназията на животните

Засилен контрол на българо-гръцката и българо-румънската граници заради африканска чума по свинете

На 15 лв. е увеличена помощта de minimis за овца-майка и/или коза-майка

Драгомир Стойнев: Искаме вътрешния министър в парламента – иначе публикуваме стенограмата от Председателски съвет

Теменужка Петкова за забраната на сделката с ЧЕЗ: Всички трябва да се съобразим с това решение

Заседнал автобус затвори пътя за Струпешкия манастир „Св. Пророк Илия”

Кметът на Шарково: Хората в селото са отчаяни

Наш капитан на кораб спасява Пирея от апокалипсис Загадките на българското морячество – трета част

На кои женени мъже не им липсва сексът с други жени?

Ресторантът, в който сервират пениси

Гордо държащ поднос с половинметров конски пенис, готвачът Ксиао Шан оповестява, че това е „най-вкусната“ съставка в китайското ястие от задушени мъжки гениталии, отдавна известни в азиатската кухня като стимулатори на либидото.

Всички възможни елементи от интимните части на коне, магарета, козли, кучета, бикове и елени са използвани в блюдото на стойност 250 долара, пише новозеландския nzherald.co.nz.

„Конската конститенция и аромат са много добри. Също са полезни за здравето“, казва Ксиао, който приготвя мъжки органи откакто е на 13, служейки си с уменията, които се предават в семейството му от поколение на поколение.

Ястията в Гуолиджуан, единствената верига в Китай, специализираща приготвянето на пениси, са изключително популярни сред местните бизнесмени и правителствени представители, заявява Ли Янджи, мениджър на заведението, в което работи Ксиао.

„Повечето клиенти са мъже, които искат да засилят потентността си“ казва тя, и добавя, че в ресторанта се сервират още части от овен, як, тюлен и змия.

„Китайците вярват, че можем да „заредим“ различните части от телата си, използвайки същите съставки, което значи че това, което ядеш, е полезно за съответната част на организма“, казва още Ли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.