Зам.главния прокурор Ася Петрова: Осъденият от “Килърите” Петър Стоянов-Сумиста води над 60 дела срещу магистрати, свидетели, вещи лица Лично срещу нея били заведени три дела за по 100 000 лева

Експертите от ОЗХО все още не са посетили сирийския град Дума

Осъдиха англичанин, блудствал с 11 годишна шведка у нас

Незаконни рога и зъби конфискуваха от ловец в Чипровци

Кралица Елизабет II ще отбележи своя 92-ри рожден ден с концерт

Десислава Иванчева: Причината за акцията срещу мен е да бъда заменена със служебен кмет

106 безработни стават чистачи и пазачи

Полуфиналът на Григор Димитров в Монте Карло пряко по Mtel Sport 1

Министър Валентин Радев посети полицай Гергана Зашева (СНИМКИ)

БНБ пуска сребърна възпоменателна монета „Старият бряст в Сливен“

Франция ни върна беглец от правосъдие Великобритания питала за площта на килиите

Петролният бранш представи визия 2050 за развитие на сектора

Акула нападна сърфист на Хаваите

Григор Димитров отново би Гофен, чака на полуфинала Надал или Тийм

В различни схеми полицаи от Пловдив и Раковски крадат цигари и изнудват

Ресторантът, в който сервират пениси

Гордо държащ поднос с половинметров конски пенис, готвачът Ксиао Шан оповестява, че това е “най-вкусната” съставка в китайското ястие от задушени мъжки гениталии, отдавна известни в азиатската кухня като стимулатори на либидото.

Всички възможни елементи от интимните части на коне, магарета, козли, кучета, бикове и елени са използвани в блюдото на стойност 250 долара, пише новозеландския nzherald.co.nz.

“Конската конститенция и аромат са много добри. Също са полезни за здравето”, казва Ксиао, който приготвя мъжки органи откакто е на 13, служейки си с уменията, които се предават в семейството му от поколение на поколение.

Ястията в Гуолиджуан, единствената верига в Китай, специализираща приготвянето на пениси, са изключително популярни сред местните бизнесмени и правителствени представители, заявява Ли Янджи, мениджър на заведението, в което работи Ксиао.

“Повечето клиенти са мъже, които искат да засилят потентността си” казва тя, и добавя, че в ресторанта се сервират още части от овен, як, тюлен и змия.

“Китайците вярват, че можем да “заредим” различните части от телата си, използвайки същите съставки, което значи че това, което ядеш, е полезно за съответната част на организма”, казва още Ли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.