Кирил Георгиев: В Ница е по-трагично от атентатите в Париж, има много пострадали деца

Кирил Георгиев е българинът, за който по-рано от Министерството на външните работи съобщиха, че е леко пострадал при терористичния акт в Ница. Той не е потърсил лекарска помощ.

“Сегашната ситуация е по-страшна от атентатите в Париж от ноември миналата година. Сред прегазените от камиона на мястото на атаката в Ница имаше много деца, разказа Кирил Георгиев”, който живее и работи в Ница.

“Беше такъв хаос и суматоха, всички бягаха на различни страни, обувки, чанти летяха, хората оставяха бебешките колички на улицата. Бях толкова близко, че паднах на земята или някой ме бутна. Много бързо се случиха нещата. Паниката и хаоса беше тотален. Сценарий от холивудски филм как един камион премазва хора и по-скоро деца. Камионът беше огромен. Нямаше как да се реагира толкова бързо, тъй като имаше много хора. Имаше хора от армията, от полицията, бяха въоръжени, опитваха да се спасяват. След това, което се случи в Париж, мога да ви кажа, че обстановката в Ница е много по-трагична, защото повечето пострадали са деца”, разказва Георгиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.