9-месечен и 102-годишен от Пловдивско са най-младият и най-възрастен участник на Бузлуджа

Деветмесечният Рангел Рашев и 102-годишният политзатворник Александър Николов са най-младият и най-възрастният участник на традиционния събор на левицата на Бузлуджа, като и двамата са от Пловдивския регион, похвалиха се от областната централа на БСП под тепетата.

Над 5000 социалисти от Пловдив и областта потеглиха още в ранни зори към историческия връх в Стара планина, за да станат част от емоцията на емблематичната поляна по случай 125-ия рожден ден на Столетницата.

"Днес доказахме това, което социолозите говорят - че БСП печели привърженици и партията е готова за победи. Влизаме в президентските избори единни, с оптимизъм и с цялата си мощ, защото го правим за България, която обичаме", декларира областният лидер на "червените" в Пловдив и член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов.

"Днес даваме знак, че БСП може да победи - така, както го направихме ние в Сопот! В града на Иван Вазов хората повярваха, че БСП носи промяната", заяви от трибуната Деян Дойнов, младият червен кмет на Община Сопот.

Той посочи, че основната задача на БСП е да спре тези, които рушат държавата, която отдавна е абдикирала от функциите си.

"БСП е партията, която се бори за достойните старини на възрастните и светлото бъдеще на децата. Но за да се случи победата, е нужно пълно обединение и активиране на целия партиен ресурс", допълни кметът на Сопот Деян Дойнов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини