Бъди смарт с Huawei Smart Watch в комплект с безжични слушалки от А1

  • Купи смарт часовник Huawei Smart Watch 4 Pro LTE Space Edition в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i
  • Ако избереш смарт часовник Huawei Smart Watch GT4 41mm Green, ще го получиш заедно с Huawei FreeBuds SE 2
  • Купи в брой или на лизинг с мобилен план от А1

До 4 юни двата най-нови модели от смарт часовниците на Huawei ще се предлагат на достъпни цени от А1 в комплект с безжични слушалки. Huawei Smart Watch 4 Pro LTE Space Edition е на разположение за онлайн поръчки от сайта на А1.bg и се предлага заедно с Huawei FreeBuds 5i. Вторият модел смарт часовник – Huawei Smart Watch GT4 41mm Green, се предлага онлайн и в магазините на А1 в комплект с Huawei FreeBuds SE 2.

 Смарт часовниците са сред фаворитите на пазара на умни устройства и предоставят редица иновативни характеристики като издръжливост на батерията, анализи на здравни показатели и предлагат разнообразни спортни режими.

Защо да си купиш Huawei Smart Watch 4 Pro LTE Space Edition?

 Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition разполага с ултраздрав корпус, изработен от аерокосмически клас титан, който ще издържи дори и на най-екстремните преживявания. Моделът е съвместим както с iOS, така и с Android и може да те държи в течение със случващото се дори без телефон с помощта на eSim. Едно от най-впечатляващите подобрения при този модел е новата функция Health Glance, която измерва седем ключови здравни индикатора едновременно. Сред тях са сърдечният ритъм, наситеността на кислород в кръвта, телесната температура, нивата на стрес, качество на съня и други.

За професионалните спортисти или приключенците смарт часовникът осигурява и редица спортни режими. Собственикът на Huawei Watch 4 Pro може да избира от над 100 режима на тренировка, сред които преходи и свободно гмуркане. Знаеше ли, че с този часовник можеш да се гмуркаш до 30 метра дълбочина? А за планинските ентусиасти този модел показва и данни за избрания маршрут като налягане, надморска височина, брой стъпки и местоположение, като издържа до 21 дни в режим на ултрадълъг живот на батерията.

Huawei FreeBuds 5i

До 4 юни Huawei FreeBuds 5i идват в комплект за всеки, който вземе своя смарт часовник Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition от А1 и дават още една причина да си го купиш. Те разполагат с модерен дизайн и компактни форми, и са по-леки с цели 11% от предходния модел. Слушалките автоматично се адаптират към заобикалящата среда и превключват между различни режими като Ultra, General, Cozy, които могат да изолират външния шум или пък да правят чуването по-лесно при разговор.

 Защо да вземеш Huawei Smart Watch GT4 41mm Green?

 Huawei Watch GT4 41mm Green е стилен смарт часовник с изцяло нов и запомнящ се дизайн, подходящ както за ежедневна употреба, така и за спортни занимания или елегантни събития. Новата зелена силиконова каишка се отличава значително от досегашните цветове на каишките от същата серия. Със своята олекотена форма и по-голям екран с тънка рамка, часовникът приляга на всеки и може да бъде персонализиран със стилна каишка и избор от над 25 000 красиви циферблата. Той издържа до 7 дни без зареждане и също е съвместим с iOS и Android. Huawei Watch GT4 е снабден със системата TruSeen™ 5.5+ за проследяване на жизнените показатели и споделя важни данни като сърдечна честота, SpO2, качество на съня. Моделът обръща специално внимание и на женското здраве с функцията за проследяване на месечния цикъл, овулацията и фертилността. Разбира се, смарт часовникът е сред фаворитите и на спортния терен, като дава възможност за избор от над 100 тренировъчни режима и удобство с гласови указания.

Huawei FreeBuds SE 2

За всеки, закупил своя Huawei Smart Watch GT4 41 mm Green от А1 до 4 юни, часовникът идва в комплект със слушалки Huawei FreeBuds SE 2. Те са леки, компактни и стилни. Разполагат с усъвършенствана Bluetooth свързаност и качествени високоговорители, преминали през 26 теста за надеждност. С едно кратко 10-минутно зареждане Huawei FreeBuds SE 2 позволяват слушане до 3 часа, а веднъж заредени изцяло, те издържат на непрекъснато слушане до 9 часа.

Независимо кой от двата смарт часовника приляга на твоите интереси, до 4 юни можеш да го вземеш на достъпна цена заедно с безжични слушалки от А1. Huawei Smart Watch 4 Pro LTE Space Edition се предлага онлайн на А1.bg срещу 45,50 лева на месец за 24 месеца с план Unlimited Ultra и идва в комплект с Huawei FreeBuds 5i (black) до изчерпване на количествата. Huawei Smart Watch GT4 41mm Green е достъпен срещу 17,50 лева на месец за 24 месеца с план Unlimited Ultra и може да бъде купен онлайн или от магазините на А1 заедно със слушалки Huawei FreeBuds SE 2 (white).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии