Балкан Ботевград разбра графика на мачовете си в турнира за Купата на ФИБА Европа

Ясна е програмата на шампиона на България по баскетбол Балкан Ботевград за турнира за Купата на ФИБА Европа. "Зелените" са в група D на надпреварата заедно с чешкия Опава, Патриоти Левице от Словакия и загубилия квалификациите за Шампионската лига между Керавнос Кипър, Бенфика Лисабон и Голдън Ийгъл Косово.

Първата среща на Балкан ще бъде на 12 октомври, когато гостува в Словакия на Патриоти Левице. Следват три поредни домакинства на 19 октомври срещу Опава Чехия, на 26 октомври срещу загубилия от квалификациите за Шампионската лига и на 2 ноември срещу словашкия Патриоти. Последните две срещи на ботевградчани в групата са гостуване на Опава на 23 ноември и на загубилия квалификацията за Шампионска лига на 30 ноември.

Всички срещи от груповата фаза са в сряда. Мачовете в Ботевград са с начален час 19.00.

За следващата фаза на турнира за Купата на ФИБА Европа се класират първите два отбора от всяка една от осемте групи. След това те ще бъдат разпределени в 4 групи от по 4 отбора. Мачовете от втората фаза започват на 14 декември. Първите два отбора от тези 4 групи ще играят на 1/4-финалите на 8 и 15 март в два мача на разменено гостуване.

По два мача с разменени домакинства са и полуфиналите, които са на 29 март и 5 април. А също и финалът, който е на 19 и 26 април.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт