Барселона постави минимална цена на Мингеса

Барселона е един от отборите, призвани да участват в следващия европейски футболен трансферен пазар въпреки икономическите си ограничения. Един от футболистите, които биха могли да напуснат отбора, воден от Шави Ернандес , е Оскар Мингеса. Защитникът вече има трансферна сума. 

Една от областите на терена, която трябва да се подсили от ФК Барселона на този трансферен пазар, е отбранителната линия. Шави Ернандес вече изготвя плановете за сезон 2022-2023 и се появяват имена както за подсилване на отбора, така и за напускане на Камп Ноу.
Според вестник Mundo Deportivo Мингеса ще напусне Барселона, ако пристигне оферта за него между 5 и 10 милиона евро. Струва си да припомним, че договорът на играча изтича през 2023 г. и няма планове за подновяване. Следователно трансферът би бил последният сценарий за ръководството на Барса, тъй като това би означавало удължаване на договора му.

Защитникът има пазар в Бундеслигата и в Лига 1. Отбори като Херта Берлин и Бордо бяха отборите, които стартираха преговори за защитника на зимния трансферен пазар и може да опитат отново.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят