Betway.com vs. Betway.bg - Прилики и Разлики

С появата на нов оператор в сектора за онлайн и спортни залози, можем да открием, че винаги условията за игра се променят и клиентите печелят най-много. В това отношение ще забележим, че Bet Way е бранд с доста сериозна история и оперира в Европа и други континенти, като успява да се наложи с опита си и вниманието във всички основни детайли. Експертите са обръщали много внимание на този оператор и след обявяването на намеренията си за отваряне на домейн в България, е логично да видим и предоставянето на лиценз през март 2022 г. И именно тук започваме да забелязваме и основните разлики между родният домейн и тези в чужбина.

Разбира се, не трябва да се изненадваме от този факт. Всяко начало е трудно и ще се изисква малко повече време, преди да видим пълния спектър от възможности. След като обикновено се търсят основните разлики, нека напомним, че ще се изисква малко повече време, преди да се достигнат възможностите на домейните в чужбина.

Какво можем да забележим? На първо място ще открием, че в чуждестранните домейни има много повече промоции. Там ще открием наличието на cash back, щастлив час, повече казино игри и различни промоции, както и оригинални предложения с лимитирано време – например за уикенд и за работни дни. Не е трудно да открием и наличието на полезни функции и дори пряко предаване. Определено няма как да останем разочаровани от този оператор, след като може да достави толкова много емоция на потребителите.

Има само една подробност – някои от тези опции все още не са налични на родния пазар. Ако обаче трябва да говорим за една особена разлика, това е фактът, че родните начални бонуси са в пъти по-добри, отколкото можем да открием в чужбина. Английският домейн например е значително скромен, когато говорим за спортни прогнози, но най-вероятно това е интерес, който се определя от самите спортни фенове.

Други съществени разлики не могат да бъдат открити, поне не и на този етап. Критиците биха заявили, че липсват мобилните приложения, но самият оператор заяви, че това е техническа подробност и в рамките на няколко седмици всеки роден клиент ще може да го свали напълно безплатно от маркета на една от трите мобилни операционни системи. Какви обаче са приликите между различните домейни? На първо място ще забележим, че езикът е един и същи за всяка една страна – тоест можем да открием немска версия на немския домейн, така можем да забележим и българска – за българския домейн.

Друга подробност е, че самата система е разработена идентично с всеки останал домейн, следователно дори и подредбата ще бъде идентична, това е направено с цел, която да позволи на всеки един клиент да се ориентира по-лесно. По-важният въпрос тук е: защо изобщо говорим за разлики? Все пак е ясно, че когато един бранд започне своята работа на нова територия и на нов пазар, техническото време и опознаването на клиентите, може да забави появата на някои промоции, но това не означава, че ситуацията е статична. Истината е съвсем различна – брандът ще се налага тепърва и ще изненадва своите потребители, използвайки опита си в последните години, който определено не е малък.

Преди всичко искаме да напомним на аудиторията, че дори и с нови промоции и възможности, тук трябва да се отнасяме отговорно и разумно. Истината е, че всеки един бранд предоставя само шанс за успех, но не и гаранция, осъзнаем ли това навреме – няма да срещнем никакви затруднения. Препоръчваме да следите развитието на този бранд през следващите месеци, защото тепърва се очакват иновации и някои интересни решения за създаването на лоялна потребителска група.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове