Близнаците - лениви, Девите да довършат работата си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Имате желание да се заемете с творческа дейност, но дори и в почивния ви ден не бива да е за сметка на служебните ви задължения, ако имате срокове на изпълнение и рискувате да се забавите. Денят е идеален за провеждане на срещи и разговори, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си, ако сте достатъчно отговорни и задълбочени. Разрешете още сутринта преди да сте се захванали с домакинска работа семейните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Днес се вижда краят на вашите проблеми. Направете промени в дома си в почивния ден. Не се колебайте при взимане на важни решения за бъдещите си проекти. Бъдете внимателни в действията си. Не пропускайте да се заемете със задачите си. Проблемите на работното ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Причината за изневярата на партньора ви, мили дами, е в тях самите и ще им създаде проблеми, а вас ще разочарова и отдалечи, ако я допуснат. Бързо ще съжалят, че са затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте, защото в почивния ден сте отпаднали и лениви, а имате задължения. Трудно ще се справите с неотложни битови и професионални проблеми, които изискват бързо разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Още до обед проведете разговорите, свързани с инвестиции и допълнителни приходи от съвместен бизнес, без да подписвате договорите. Бъдете честни и искрени в отношенията си. Вечерта останете със семейството си и с интимната си половинка. Семейните жени могат да се отдадат на желани сексуални удоволствия, но трябва да знаят, че е възможно лесно зачеване.

РАК

Привидната ви стабилност на работното ви място в почивния ден няма да попречи да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат и ще съсипят деня ви, защото сте готови да реагирате емоционално. По-добре отложете планираните делови разговори, за да не проличи вашето раздразнение. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Почивайте с близките си и с любимите си хора, ако имате тази възможност, но дори и да се налага да работите, следобед си бъдете у дома. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ЛЪВ

В почивния ден сте в добро настроение, защото осъзнавате, че вашите колеги възприемат всичко казано от вас като нещо значимо, но дали ще го приложат или ще ви подкрепят ще покаже времето. Себеанализът е задължителен, а също оценката на постигнатото от вас. Очаквайте да получите мечтаното от вас предложение за делово пътуване в следващите дни. Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до полуда любимите си хора, ако това е така, а изневярата която ви изкушава е заради ревността ви. След вечеря се усамотете, отдайте се на чувствата си и си подарете незабравими интимни мигове.

ДЕВА

Намерете сили да завършите работата си до обед в почивния ден, особено изостаналата, ако искате да имате време за почивка. От значение за колегите ви е да докажете, че сте коректни. Ще издигнете авторите си и ще изпитате очакваното удовлетворение. Възможно е да срещнете нови приятели, които ще обогатят живота ви. Не разочаровайте любимите си хора и бъдете с тях. Направете всичко възможност да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже негативно влияние на настроението ви, защото сте разсеяни и без желание за интимност.
                                                                                                                                                          
ВЕЗНИ

От сутринта в почивния ден сте във властта на емоцията. Всички проблеми, с които ще се сблъскате са породени от нежеланието ви да премълчавате. Ако се налага да работите, си наложете спокойствие. Находчивост и трезва оценка на събитията ще ви позволи да се справите. Възможно е подобряване на финансовото състояние. Без колебание се отдайте на чувствата си и на любимите си хора, които са лишени от вашето присъствие заради постоянната ви заетост. Не сте настроени за интимни мигове и сексуални изживявания, защото сте разочаровани от поведението на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Липсва ви самочувствие в почивния ден но сте си виновни сами. Причината е в затрудните делови контакти и според вас в липсата на късмет, на който не бива да разчитате. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе деня и настроението. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в интимните отношения. Въпреки това не пропускайте да показвате чувствата си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньорки на любимия.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден поставете ново начало без да избързвате, но с много внимание и предпазливост. На работното място ще се радвате на спокойствие. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Неочаквано ще ви изненада с информация за финансови постъпления. Развитие на плановете си можете да очаквате в следващите дни. Прекалените емоции в семейството ви, напрежението и разправиите, които ви лишават изцяло от личната ви свобода и правото на личен избор, са причината за желанието ви да изневерите. Не сте готови да простите обидите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Постарайте се в почивния ден да не мислите само за задълженията си на работното място, ако се чувствате уморени и отхвърлете изостаналите задачи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте готови да наложите мнението си, а и все още не е във ваша полза да го сторите. Бъдете търпеливи и помогнете на ваш колега. Ще чуете неочаквана неприятна новина, но не се вживявайте. Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също бременност, която ще ви дари мечтаното раждане на дете в семейството. Сексуалният ви живот се нормализира. Постарайте се да не проявявате агресия в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви обещава отлично самочувствие и спокойствие ако сте на работното място. Отношенията с вашите колеги са хармонични. Днес сте разсеяни, но с повече усилия успехът ще бъде с вас. Не допускайте неочакван спор да нажежи обстановката и да обърне събитията във ваша вреда. Не разчитайте на помощ отстрани. От сутринта сте изнервени и обидени най-вече на партньора си, въпреки че не е виновен за нищо, но ви е твърдите, че е нетърпимо зайдлив. Естествено това е повод да се откажете от секса, но дали решението ви е правилно, ще разберете в следващите дни.

РИБИ

Въпреки обзелото ви лошо настроение и в почивния ден сте в състояние да се справите със задълженията на работното си място. Деловите срещи и разговори са затруднени. Пазете се от конфликти, които сте готови да разгорите сами. Хармонизирайте отношения си. Съществува възможност за подобряване на материалното състояние. Не пропускайте да уговорите романтична среща, ако не сте обвързани и търсите щастието в любовта. Семейните жени да създадат романтична обстановка у дома. Вечерта се отдайте на чувствата си и без задръжки на желани сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле