Чешката компания LASKI представи нова 100 % електрическа дробилка за клони

Компанията ЛАСКИ БЪЛГАРИЯ ЕООД е основана през 2010 година и вече 13 години е лидер на пазара в България в продажбата на Професионална Комунална Техника. Тя е ексклузивен представител за Република България на световно известната Чешка компания LASKI s.r.o., която има над 25 години опит в производството на Професионална Комунална Техника, специализирана в четири основни категории: Дробилка за клони, Листосъбирачи, Пънорезачи и Каналокопатели. Производителя изнася своите машини по цял свят като през 2023 година те наброяват 51 страни. Компанията е известна с това, че през 2022 година произведе 100% електрическа дробилка за клони

Ласки България като част от групата на LASKI s.r.o. ежегодно участва в изложения за селскостопанска и градинска техника в цяла Европа . Нашата компания е доставила техника в над 50 български общини и участва в редица обществени поръчки. Доставя техника на едни от най-големите български компании като: ЧЕЗ, ЕНЕРГО ПРО, АГРОПОЛИХИМ, ДЕВНЯ ЦИМЕТ, ЛУКОЙЛ АД, КРЗ, АВТОМАГИСТРАЛИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ, ГОРСКИ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА и др. Компанията е изградила мрежа от дилъри и сервизи в 6 големи града на територията на страната, също така поддържа и мобилен сервиз обслужващ цялата страна. Може да посетите нашият сайт www.laski.bg за да изберете вашата машина.

Дружеството LASKI, s.r.o е основано през 1992 г. Неговите основни дейности са съсредоточени върху производството на машини, предназначени за професионални общински предприятия и продажби на двигатели с вътрешно горене. Фирмата е специализирана в производството на резачки за пънове, дробилки, шредери, каналокопачи и листосмукачи. Производството се намира в Чешката република, а продуктите Laski се изнасят в 50 страни по света, като Австралия, Чили, Индия, Русия, САЩ, но най-големият пазарен дял заемат държавите от Европейският Съюз. Продажбите на компанията за износ достигат около 90% от общата продукция на компанията. Нашите продукти отговарят на всички приложими екологични изисквания, европейски стандарти, наредби и директиви, а отскоро огвоварят също така на сертификата за съответствие на АООС на САЩ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес