COVID-19 удари по ЦСКА преди БАТЕ

Коронавирусът връхлетя ЦСКА за втори път през последните 3 месеца. След като през юни нападателят Томи Юрич бе диагностициран с COVID-19, сега на стадион „Българска армия“ признаха за нови два случая на заразени. Опитният бранител и капитан на ЦСКА Петър Занев отпада от сметките на наставника Стамен Белчев за неопределен период от време. Същото важи и за големия жокер Ахмед Ахмедов. Нападателят, вкарал изравнителното попадение срещу „Сиренс“ при обрата с 2:1 също е дал положителен тест. 
„Всички други играчи и треньори в тима ни са здрави и продължават тренировъчния процес – се казва в съобщението на „червените“. - Състоянието на заразените е стабилно и те се чувстват добре, като и двамата са карантинирани своевременно, при спазване на всички задължителни мерки и за тях е положена необходимата медицинска грижа.“
Двамата пропускат със сигурност предстоящото гостуване на „Черно море“ на стадион „Тича“, както и предстоящия сблъсък с БАТЕ (Борисов) от втория предварителен кръг в Лига Европа в четвъртък. Твърде вероятно е наставникът Стамен Белчев да не може да разчита на тях и за дербито с „Лудогорец“ от 6-ия кръг на Първа лига.

Коментари

Задължително поле