ЦСКА спешно търси нов съперник за контрола

Ръководството на ЦСКА обяви, че ще се опита да намери нов съперник за провеждането на контролна среща още този следобед заради отменения двубой срещу Хартберг. Спарингът с австрийският тим отпадна окончателно, съобщи БНТ.

Двубоят беше насрочен за днес сутринта, отборите направиха загрявка и точно когато съдийската тройка се очакваше да ги изведе за началото на срещата, собственикът на комплекс „Аркадия“ забрани срещата да се играе заради метеорологичните условия.

От ЦСКА обявиха, че това е породило недоволство в щабовете на двата тима, които са се надявали срещата да се състои, но в крайна сметка се наложи отборите да се приберат в хотелите си.

“Армейците” се отправиха към маломерно помощно игрище в своята база, за да компенсират с тренировъчно занимание.

Националът Георги Йомов има проблеми с адуктора. Младокът Росен Божинов е с разтежение. В нападение по време на лагера няма да се разчита на голмайстора Жорди Кайседо, който е ангажиран за две световни квалификации на Еквадор.

Двамата играчи, които бяха на проби през миналата седмица - левият бек от Гвинея Алексис Коли и нидерландецът Мохамед Осман, вече не водят подготовка с отбора.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт