Димитър Илиев: Трябва да играем по-спокойно и да си решаваме по-рано мачовете

Капитанът на Локомотив (Пд) Димитър Илиев коментира победата над Локомотив София и класирането на пловдивчани на 1/4-финалите за Купата на България. 

„Не беше от най-добрите ни мачове. Създадохме 2 доста чисти ситуации, но не успяхме да отбележим. Първите 15-20 минути не започнахме добре и Локо (Сф) имаше малко пространства. След това овладяхме нещата. На полувремето коригирахме някои неща и започнахме по най-добрия начин. Голът от съблекалнята ни поуспокои. Може би инстинктивно се върнахме по-назад. Имаха няколко по-опасни ситуации, но за радост не вкараха. Тук на никого няма да му е лесно. Ценен успех. Продължаваме напред, което е най-важното.

Със сигурност първият гол им повлия. По някое време се поокопитиха. Мога да отлича младото момче в центъра на нашата защита, което направи няколко решителни намеси. Целият отбор прояви характер. Гледаме с интерес жребия. Стискам палци да е на „Лаута“, да зарадваме верните си фенове.

4 мача – 3 победи и равен. Доближаваме се до необходимата форма. Трябва да играем по-спокойно и да си решаваме по-рано мачовете“, коментира Илиев.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт