Dire Straits забиват на "Колодрума" в Пловдив на 3 декември

Пловдивските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на "Dire Straits" на 3 декември в зала "Колодрума" в града под тепетата, където концерт ще изнесе дългогодишният член на легендарната банда Крис Уайт (Chris White) заедно с няколко музиканти от световна величина. Те ще пресъздадат непреходния дух на творчеството на групата във впечатляващия концерт на "The Dire Straits Experience".

"The Dire Straits Experience" е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува за пръв път у нас в Русе. Преди повторния си гастрол в България в началото на декември Chris White и компания ще имат мини турнета във Великобритания и Холандия. Над 35 години минаха от времето, когато за пръв път прозвучаха началните нотки на "Sultans Of Swing", а непосредствено след това светът се запозна с невероятно въздействащите песни и се гмурна в музикалната вселена на "Dire Straits".

Легендарната банда се раздели преди повече от 20 години, но ни завеща някои от най-великите композиции и изпълнения в историята на рок музиката. Продажбите от над 120 милиона албума нараства непрестанно, след като младите фенове тепърва откриват музиката и се присъединяват към впечатляващия брой последователи на бандата. Сега феновете на Dire Straits ще имат уникалната възможност да чуят на живо на 3 декември в Пловдив неподвластните на времето и болезнено красиви песни на една от най-великите групи за всички времена!

Билетите за концерта в "Колодрума" се продават на касата пред Община Пловдив на Главната, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office1 Superstore, Picadilly, Техномаркет, Технополис и бензиностанции OMV.

Коментари

Задължително поле