EVN награди 200 свои лоялни клиенти от Пловдив с ваучери за парно от 50 лв.

Ръководството на EVN България Топлофикация изтегли имената на 200 свои лоялни клиенти от Пловдив, които ще получат ваучери за топлинна енергия от 50 лева през следващия сезон. За шеста поредна година дружеството организира томбола с награди за своите абонати, ползвали услугата централно отопление и заплащали редовно своите месечни фактури за парно.

Спечелената сума от наградата ще бъде приспадната от фактурите за топлинна енергия на печелившите индивидуални клиенти след 1 октомври 2017 г. Определянето на печелившите се извърши като с компютър бяха изтеглени имената на клиентите и номерата на измервателните точки (ИТН), отговарящи на условията за участие. В програмата за лоялност не участват клиенти, ползващи само топлинна енергия, отдадена от сградна инсталация. Томболата се проведе в присъствието на нотариус и на домоуправители от топлофицирани сгради етажна собственост, които взеха участие в тегленето на печелившите имена. Наградените клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация, а списъкът с печелившите клиенти от томболата е публикуван на интернет страницата на дружеството.

evnВтората част от кампанията е под надслов „Направете сградата си по-уютна с наша помощ”. Тя е насочена към клиенти, живеещи в многофамилни сгради етажна собственост. Необходимо е над 70% от домакинствата в сградата да ползват услугата централно топлоснабдяване. Всички клиенти, които живеят в сгради, отговарящи на посочените критерии, участват автоматично в класацията за награда и не е необходимо да подават заявление за участие. Класирането  става според най-висок процент клиенти в сграда, заплащащи редовно своите месечни фактури към EVN България Топлофикация в безлихвения период. За изминалия отоплителен сезон 2016/2017 година EVN България Топлофикация ще осигури общо 10 награди за клиенти в най-лоялните сгради.

Сред предвидените награди са: боядисване на стълбищна част или боядисване на входна врата плюс електронно заключване на врата; eнергиен пакет – енергийно-спестяващо осветление за стълбището и изолация на вътрешни отоплителни инсталации (ВОИ) в общите части; пощенски кутии, дървена пейка за входа и др. Вторатa част на кампанията за лоялност също не се прилага за клиенти, които ползват само топлинна енергия, отдадена от сградната инсталация. Печелившите клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.