Фенове искат да вдигат картони на FIFA22

Възможно ли е феновете на футбола да се превъплътят в ролята на съдии от тази есен на новата игра FIFA22? Идеята е на потребителя на туитър Blessed_Bobby, който отбеляза в свое съобщение в платформата любимата на милиони игра, подканвайки към действие разработчика EA Sports. Новата версия на симулатора трябва да излезе в края на септември. Въпросът предизвика вълна от коментари от геймъри, които са убедени, че подобен режим ще предизвика интерес. Според някои от тях по този начин привържениците ще имат възможността да видят какво е да са от другата страна, тъй като съдийството е една от най-мразените професии в световен мащаб. 
„От години искам подобна промяна, но да бъде под формата на история – бе един от отговорите на потребител. - Да се помисли за кариера като съдия – да се тръгне от долните дивизии, през промоция в по-горна група, а след това и получаване на наряди за международни срещи.“
Друг пък допълва, че подобна идея датира още от FIFA 09, но в крайна сметка 13 години по-късно все още не е реализирана. 
Последната подобна промяна на разработчикът на играта EA Sports t бе свързана с новия режим “Volta”, който позволява на геймърите да изпитат удоволствие от мачове на малък терен в зала и на улицата. Подобрението включва футболни площадки от цял свят, включително подлез в Амстердам, клетка в квартал в Лондон и дори покрив в Токио. Подобно на идеята за съдийството, и този режим има сюжет, както и възможност за онлайн игра.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове