Fibank с олимпийски дебитни и кредитни карти

Fibank пуска дебитни и кредитни карти по повод предстоящата Олимпиада в Токио през тази година. Новите продукти са създадени съвместно с Visa.

Олимпийските карти бяха представени от легендите ни във волейбола Любо Ганев и в стрелбата Мария Гроздева. 15 години Fibank е основен партньор на Българския олимпийски комитет, подчерта Любо Ганев. Със самочувствие използвам карта Visa на Fibank, когато пътувам. Всеки, който ползва такава карта, се докосва до спорта, допълни Мария Гроздева.

„По случай стартирането на кампанията за всички нови клиенти, които ще ползват такава карта, сме направили специална промоция до края на март. Те ще участват в раздаването на награди. Всяка седмица ще се дава уикенд за двама в хотел Кемпински в Банско. Накрая ще изберем един участник, който ще получи голямата награда - пътуване за двама до Атина“, обясни Никола Бакалов, член на Управителния съвет на Fibank. Новите олимпийски кредитни карти се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При безконтактните Visa payWave има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или щатски долари.

„Ние от банката винаги сме считали, че подпомагането на младите спортисти е мисия за нас и мога да ви уверя, че това ще продължава и занапред“, обеща още той.

В духа на най-голямото спортно събитие това лято създаването и пускането на пазара на тази програма стана възможно благодарение на Fibank, която е сред най-иновативните на пазара, каза генералният мениджър на Visa за България Севдалина Василева. „Visa подкрепя Олимпийските игри от 1986 г. и ще продължи до 2030 г.“, отбеляза тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес