Fibank с две престижни отличия „Компания на годината“

Първа инвестиционна банка спечели наградата за Иновативна банка на годината в категория „Банки“ в тазгодишното издание на церемонията „Компания на годината“, a фондът Sustainable lady, част от програмата Smart Lady на Fibank, получи най-високото отличие в категорията „Устойчиво развитие“.

Наградите се организират от сп. Business Lady и се присъждат от авторитетно жури, съставено от представители на браншови бизнес организации, предприемачи и маркетингови експерти. След като през 2020 г. Fibank бе отличена на първо място в категория „Банки”, тази година журито отново оцени високо всичко, постигнато от банката, отреждайки й първото място в същата категория.

В категория  „Устойчиво развитие“  Първа инвестиционна банка спечели първа награда, заради проекта Sustainable lady фонд. В него Fibank обединява сили с Mastercard®, за да осигурят заедно подкрепа на иновативни проекти в сферата на устойчивостта, създадени от български дами предприемачи.

„Всички награди, които получаваме, дължим на нашия уникален и различен екип от висококачествени експерти, които поддържат и развиват лидерската ни позиция като иноватори във финансовата сфера. Това е семейство от хора със сърца, които са толкова големи, че понякога трудно се побират в една огромна и непрекъснато развиваща се организация, каквато е Fibank“, каза при получаването на наградата за Иновативна банка на годината директорът "Управление на човешкия капитал" на Fibank г-жа Росица Кузманова.

„Това е трета поред награда за тази година на фонда Sustainable lady. Благодарим на партньорите от Mastercard®, които повярваха в нас и създадохме фонда за подкрепа на устойчиви проекти на жени в бизнеса“, сподели на свой ред  г-жа Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама“ на Fibank, която получи наградата в категория „Устойчиво развитие“ за фонда Sustainable lady.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес