Геймърски медальон донесе злато на стрелкиня

Антоанета Костадинова донесе гордост за България с отличното си представяне на Олимпийските игри в Токио. Стрелкинята грабна бронз в дисциплината 10 метра, а златото отиде на врата на рускинята Виталина Бацарашкина. В геймърските среди 24-годишната спортистка бързо придоби популярност, но не заради точния мерник. Оказа се, че късмет й е донесъл медальонът, с който Виталина участва на игрите. Рускинята носи артикул на популярната видеоигра „The Witcher“ (Вещерът). По хитовото заглавие има и сериал. А в него един от актьорите Джералд – вещер със суперсили, носи именно въпросния медальон, който е под формата на вълча глава. 
А фенове на стрелкинята припомниха, че това не е първият път, в който тя използва въпросния талисман. На игрите в Рио през 2016 година рускинята отново е била с медальон, а освен това и очилата са й били тематични. Тогава тя взе сребро.
През 2020 година от Netflix обявиха, че стартират анимационен сериал, посветен на „Вещерът“, а преди броени дни излязоха и първи кадри от поредицата под формата на тийзър. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове