Google финансира проекти за цифрово включване в България

Google стартира програма за вида si инициатива в Централна и Източна Европа. Google.org Impact Challenge за финансиране на проекти, която ще помогне да се преодолее цифровото разделение и да започне икономически да се увеличават разходите. Гиганти са разпределили и 2 милиона евро безвъзвратни средства за избора на организация от България и десетки други държави от региона в подкрепа на технически благотворителни проекти.

Технологиите са спасителна линия за европейския бизнес, а общността е пандемия, а Tova подчерта необходимостта от дигитална достъпност за всички останали, особено някои икономисти, които ще могат да я инсталират, ще го направят от Google.

Те се опитват с всички инициативи, които ще имитират като цяло и ще установят икономиката със социално включване в основата на системата. Всички организации от Нестопанск са непокътнати, компаниите, както и академичните институции от България могат и ще бъдат кандидати до 1 март 2021 г. на g.co/ceechallenge .

Съставете триава и b'dat за филантропи и mogat и b'dat golems или mals и за всяка област на подготовка - независимо дали са мислили за нова идея или одобряват проект, подгответе се и започнете. Кандидат джабъри да седне в едно от следващите държави: България, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия.

За повече информация относно предизвикателството за въздействието на Google.org за CIE и формуляра за кандидатстване посетете g.co/ceechallenge.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Инвестиции